Дрогобицький район Львівська область
Сб, 27.04.2024, 06:58
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 52 53 »
Українська мова – це історична пам’ять нашого народу, невичерпна духовна і культурна скарбниця. Це живий зв’язок між тисячолітнім минулим, сучасністю і майбутнім великого народу. 
До Міжнародного дня рідної мови, який відзначається щороку 21 лютого, в бібліотеці-філії с.Доброгостів відбулося Свято рідної мови, в якому взяли участь учні 3-5 класів Доброгостівської загальноосвітньої школи та вихованці Доброгостівської музичної школи. З вступним словом виступила бібліотекар бібліотеки-філії Пушак С.. Діти виконали чудові вірші, легенди, пісні про рідну мову. В залі була оформлена розгорн ... Читати далі »
Переглядів: 575 | Додав: Микола | Дата: 23.02.2013 | Коментарі (0)

  19 січня 2013 року на озері в селі Доброгостів традиційно відбулося освячення води та Йорданські купання. На дамбі зібралося близько п'яти сотень людей, як меншканців села, так і гостей. Урочисте Йорданське водосвяття провів о.Роман. Після цього найсміливіші з присутніх занурювалися у крижану воду. Охочиш це зробити не бракувало, як серед чоловіків і серед жінок. Адже вважається, що водохресна вода приносить духовне і тілесне здоров'я.

  У розділі Відео можна подивитися відеозапис. ... Читати далі »
Переглядів: 842 | Додав: Микола | Дата: 20.01.2013 | Коментарі (1)

 З метою виявлення і підтримки творчої праці вчителів, підвищення їх професійної майстерності, популяризації кращих педагогічних здобутків протягом грудня 2012 року відділ освіти райдержадміністрації провів І (районний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2013» за такими номінаціями : «Музичне мистецтво», «Інформатика», «Французька мова», «Фізика». 

  Організаційне забезпечення конкурсу здійснював методичний кабінет (завідувач В.Я.Штокайло) та методисти Гнатко Г.Р., Маркович Л.М., Михаць І.Л., Кахновець В.І. 

   Конкурс проходив у два етапи: захист-презентація власного педагогічного досвіду, самоаналіз уроку. За умовами конкурсу предметні журі в кожній номінації в ... Читати далі »
Переглядів: 835 | Додав: Микола | Дата: 17.01.2013 | Коментарі (2)

У Доброгостівській СЗШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему «Сучасний урок: проблеми, пошуки, знахідки».

Розпочався семінар тренінгом, який провела заступник директора з навчально-виховної роботи Доброгостівської школи Світлана Савчук. Учасники семінару під час тренінгу створювали модель сучасного уроку. Завідувач методкабінету Володимир Штокайло підбив підсумки заняття, приділивши увагу проблемі впливу технологій на зміни в освіті.

Другим етапом семінару стали відкриті уроки з української мови (вчитель Оксана Мачита), географії (Марія Дашко), інформатики (Оксана Шумик), образотворчого мистецтва (вчитель Надія Гуняк), фізичного виховання (Микола Котормус), християнської етики (Степанія Гундер), початкових класів (Ірина Лунишин).

Завершився семінар літературно-музичною композицією, яку підготували заступники директора Доброгостівської школи Світлана Савчук та Леся Васьків. У заході взяли участь учні, вчителі та д ... Читати далі »
Переглядів: 635 | Додав: Микола | Дата: 02.01.2013 | Коментарі (0)

Всіх відвідувачів сайту села Бистрий
Тепло і сердечно вітаю з наступаючим
Новим роком та Різдвом Христовим!
Бажаю, щоб новорічні свята були для Вас радісними,
наповненими світлом очікування чудесної казки, душевного тепла і надії.
Нехай осяйна різдвяна зоря об’єднує всіх чистим світлом
незгасних людських чеснот та цінностей.
Нехай прийдешній рік виправдає Ваші самі добрі сподівання і прагнення,
примножить достаток і добробут Вашій родині,
щоб в ній панував мир, взаєморозуміння та любов.

Святкового Вам настрою та незабутніх вражень!
< ... Читати далі »
Переглядів: 609 | Додав: Микола | Дата: 31.12.2012 | Коментарі (0)

  На засіданні сесії Трускавецької міської ради було розглянуто та прийнято рішення про передачу бригад швидкої медичної допомоги КП «Трускавецька міська лікарня» комунальному закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» 

  З балансу лікарні на баланс КЗ ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» передаються 4 санітарні автомобілі, 500 літрів бензину, медичні інструменти та медикаменти. З 1 січня трускавецька швидка їздитиме до Доброгостова, Уличного, Сільця та Модрич.
Переглядів: 876 | Додав: Микола | Дата: 22.12.2012 | Коментарі (0)

  На базі Уличненської СЗШ І-ІІІ ст. відбувся семінар учителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів Дрогобицького району на тему «Сучасний урок іноземної мови з погляду забезпечення розвитку пізнавальних інтересів учнів», на якому вони ознайомилися з досвідом школи з питань підвищення якості уроку англійської мови через впровадження інноваційних технологій навчання.
  Візитну картку навчального закладу представив його директор Савчин Я.В., який розповів про історію становлення школи, здобутки педагогічного й учнівського колективів.
  Методист методичного кабінету відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації Маркович Л.М. ознайомила учасників із програмою заходу та окреслила можливості й перспективи використання сучасних технологій на уроках іноземної мови та в позакласній роботі.
  Після своїх виступів учителі англійської мови Локоть Г.Р.,Уруська Г.М.,Гурська Л.М. запросили учасників семінару відвідати їхні уро ... Читати далі »
Переглядів: 658 | Додав: Микола | Дата: 21.12.2012 | Коментарі (0)

 Село Уличне багате на творчих і талановитих людей. І сьогодні ми є свідками народження ще одного таланту. Це - учениця 9 класу місцевої школи Олеся Николин, яка є автором збірочки «Пустіть мене, дерева, в свої сни». Олеся- переможниця обласного конкурсу «Податки очима дітей», учасниця Львівського міжнародного дитячого фестивалю. На регіональному конкурсі «Стежками Каменяра» вона здобула 2 місце і отримала нагороду з рук онука Великого Каменяра Роланда Франка.
Збірочка поезій та прози побачила світ завдяки співпраці авторки з працівниками сільської бібліотеки Ю.Кречківською та Н.Хоньків.
  30 листопада в Уличненській середній школі відбулася презентація книжки.
Переглядів: 826 | Додав: Микола | Дата: 21.12.2012 | Коментарі (0)

  Приватне підприємство «БКФ Осанна» виграло державний тендер на будівництво громадського центру у селі Доброгостів.

  Про це йдеться у Віснику державних закупівель. 

  Вартість договору становить 7 773 167 грн. Будівництво відбуватиметься за державний кошт. 

  Як розповів у коментарі ZAXID.NET сільський голова Доброгостова Микола Лунишин, у громадському центрі розташують будинок культури, сільську раду, амбулаторію, кімнату відпочинку. 

 ‘У нас старий будинок культури в дуже поганому стані і зараз там неможливо проводити заходи. Наприклад, дискотеки для молоді, а необхідно десь проводити в ... Читати далі »
Переглядів: 869 | Додав: Микола | Дата: 14.11.2012 | Коментарі (0)

  Маємо такі результати виборів по виборчих дільницях №460280 (в сільській раді) та №460281 (в школі) згідно з даними сайту ЦВК:
  Загальна кількість виборців - 2822
  Кількість виборців, що проголосували - 1739
  Таким чином, явка виборців склала 62%
Переглядів: 815 | Додав: Микола | Дата: 14.11.2012 | Коментарі (0)

Випадкове фото
з альбому Стадіон

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz