Дрогобицький район Львівська область
Чт, 09.05.2024, 01:24
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2013 » Січень » 17 » В районі визначали кращих педагогів
15:32
В районі визначали кращих педагогів
 З метою виявлення і підтримки творчої праці вчителів, підвищення їх професійної майстерності, популяризації кращих педагогічних здобутків протягом грудня 2012 року відділ освіти райдержадміністрації провів І (районний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2013» за такими номінаціями : «Музичне мистецтво», «Інформатика», «Французька мова», «Фізика». 

  Організаційне забезпечення конкурсу здійснював методичний кабінет (завідувач В.Я.Штокайло) та методисти Гнатко Г.Р., Маркович Л.М., Михаць І.Л., Кахновець В.І. 

   Конкурс проходив у два етапи: захист-презентація власного педагогічного досвіду, самоаналіз уроку. За умовами конкурсу предметні журі в кожній номінації вивчали та оцінювали знання інноваційних навчальних технологій, конкурсний відео-урок, вміння вчителя презентувати педагогічний досвід.

   У районному конкурсі взяли участь 11 педагогів із 9 загальноосвітніх навчальних закладів району. Вони показали власні методичні напрацювання, достатній та високий рівень володіння комп’ютерними та інноваційними технологіями, продемонстрували інформаційно-комунікативні методики в процесі роботи з учнями на уроках та в позакласній роботі:

в номінації «Фізика» Фаєк І.В. – Підбузька СЗШ, Корч І.М. – Нагуєвицька СЗШ;

в номінації «Інформатика»: Білан І.М. – Уличнянська СЗШ, Гук О.О. – Лішнянський НВК, Жук Н.І. – Рихтицька СЗШ, Шумик О.Г. – Доброгостівська СЗШ;

в номінації «Французька мова»: Владика О.М., Климишин В.М. – Вороблевицька СЗШ, Кузик Н.В., Михняк Г.О. – Рихтицька СЗШ;

в номінації «Музичне мистецтво»: Колодій С.М. – Доброгостівська СЗШ.

   За результатами оцінювання конкурсантів у представленні - презентації власного педагогічного досвіду, відеоуроку та самоаналізу уроків членами журі були визначені учителі-переможці конкурсу рекомендовані до участі у ІІ(обласному) турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2013»:
Владика О.М. – вчитель французької мови Вороблевицької СЗШ І-ІІІ ступенів,
Жук Н.І. – вчитель інформатики Рихтицької СЗШ І-ІІІ ступенів,
Колодій С. М. – вчитель музики Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ступенів,
Фаєк І. В. – вчитель фізики Підбузької СЗШ І-ІІІ ступенів.

  Представили по 2 педагоги для участі у І турі конкурсу фахової майстерності із Вороблевицької (директор Бунь М.Я.), Доброгостівської (директор Гарасим’як О.С.) та Рихтицької СЗШ І-ІІІ ступенів (директор Андрійчик
Переглядів: 837 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
0
1 FV • 22:06, 17.01.2013
Все таки шкода, що педагоги нашої школи, відзначились тільки в одній номінації, та я думає це лише початок, наші викладачі ще обов'язково проявлять себе і з інших наук. А те що, Доброгостів славиться своїми, якщо можна так сказати, митцями, це відомо всім в нашому районі. Радує, що Колодій С. М. - вчитель музики Доброгостівської СЗШ зуміла приставити нашу школу, дяка їй. І шановні учителі викладайтесь по максимумі, щоб наші діти росли талановитими, об-ученими та толерантними людьми.
avatar
0
2 Зося • 21:58, 22.01.2013
Шкода, що школа перетворилася на фізкультурно-музичний клуб, а колись була сильна і фізика, і хімія, і математика і тд. За це треба подякувати
Котормусу М. та Колодій С. за їхні результати. Хоча б з якихось
дисциплін звучить гордо Доброгостівська школа. Напевно, в цьому є якась
частка обєктивної складової. Проте, як наме, все пущено на самоплив.
Багато вчителів є не місцевими, і тимчасовими (втікачами від армії і
переддекретними), а їх доля села і рівня знань дітей цікавить не дуже,
мяко кажучи. Варта особливу увагу, також, звернути на покращення умов
для вивчення компютерної грамоти у школі.
avatar

Випадкове фото
з альбому Стадіон

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz