Дрогобицький район Львівська область
Ср, 08.05.2024, 16:08
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2012 » Грудень » 21 » Симінар в Уличненській школі
11:16
Симінар в Уличненській школі
  На базі Уличненської СЗШ І-ІІІ ст. відбувся семінар учителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів Дрогобицького району на тему «Сучасний урок іноземної мови з погляду забезпечення розвитку пізнавальних інтересів учнів», на якому вони ознайомилися з досвідом школи з питань підвищення якості уроку англійської мови через впровадження інноваційних технологій навчання.
  Візитну картку навчального закладу представив його директор Савчин Я.В., який розповів про історію становлення школи, здобутки педагогічного й учнівського колективів.
  Методист методичного кабінету відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації Маркович Л.М. ознайомила учасників із програмою заходу та окреслила можливості й перспективи використання сучасних технологій на уроках іноземної мови та в позакласній роботі.
  Після своїх виступів учителі англійської мови Локоть Г.Р.,Уруська Г.М.,Гурська Л.М. запросили учасників семінару відвідати їхні уроки.
  У практичній частині семінару було проведено 3 уроки англійської мови:
« Зимові свята в Україні» ( 6-А клас, учитель Локоть Г.Р.);
«Спорт. Види спорту. Спортивні змагання» (інтегрований урок англійської мови та фізичної культури, 6-Б клас, учителі Уруська Г.М. Хоньків Р.М.);
«Національна кухня» (10 клас, учитель Гурська Л.М.).
  Слід зазначити, що школа забезпечена мультимедійними проекторами та комп’ютерами, які вчителі вміло використовують на уроках.
  Після закінчення уроків учасники семінару на позакласному заході на тему «Запрошуємо в казку» побачили справжній феєрверк талантів. Атмосферу свята,затишку, тепла підготували вчителі англійської мови Кухар О.І. та Галин М.В.
  Учасники семінару оглянули шкільний музей, створений учителем народознавства Савчин М.Я., де учнями школи було проведено цікаву екскурсію.
Переглядів: 660 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Місця

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz