Дрогобицький район Львівська область
Чт, 09.05.2024, 00:45
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2012 » Грудень » 21 » Народження таланту
11:01
Народження таланту
 Село Уличне багате на творчих і талановитих людей. І сьогодні ми є свідками народження ще одного таланту. Це - учениця 9 класу місцевої школи Олеся Николин, яка є автором збірочки «Пустіть мене, дерева, в свої сни». Олеся- переможниця обласного конкурсу «Податки очима дітей», учасниця Львівського міжнародного дитячого фестивалю. На регіональному конкурсі «Стежками Каменяра» вона здобула 2 місце і отримала нагороду з рук онука Великого Каменяра Роланда Франка.
Збірочка поезій та прози побачила світ завдяки співпраці авторки з працівниками сільської бібліотеки Ю.Кречківською та Н.Хоньків.
  30 листопада в Уличненській середній школі відбулася презентація книжки.
  Сценарій заходу підготували і провели сільський бібліотекар Н.Хоньків  і вчитель української мови та літератури Л.Севостейко. Зі словами привітання виступили директор школи Я.Савчин, заступник директор з виховної роботи О. Філяк.
  На презентацію були запрошені керівник літературної студії «Любисток» Калерія Луценко , вихованці студії, в якій займається і Олеся, родичі юної письменниці, які постійно підтримують Олесю у її творчості, член спілки журналістів України О. Гаврилів,  методист Дрогобицької ЦБС М. Гелій. Однокласники Олесі майстерно декламували вірші зі збірочки та інсценізували казку «Без настрою не обійтись».
  Олеся висловила подяку спонсорам – місцевим приватним підприємцям М.Галику, М.Віватенку,Б. Хоньківу та депутату обласної ради М.Сендаку, які фінансово допомогли у виданні збірочки.
  Цей захід залишив багато позитивних емоцій та приємних вражень.
Переглядів: 828 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Місця

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz