Дрогобицький район Львівська область
Сб, 04.05.2024, 06:55
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2016 » Жовтень » 11

  Вшановуючи Великого Каменяра та з нагоди його 160-річного ювілею, в бібліотеці-філії села Доброгостів 23 вересня для дітей-інвалідів обласного центру соціальної реабілітації «Сонечко» з міста Стебника відбулася літературна подорож за казками Івана Франка. Розпочала подорож бібліотекар, Стефанія Пушак цікавою розповіддю про дитячі роки малого Івана, про його велику любов до науки, про його мрію бачити свій народ вільним. Про те, як він дуже любив дітей, як із теплим сердечним почуттям, з батьківською любов’ю писав про малюків. Саме для них, найменших, Іван Франко написав чимало творів, але особливого значення надавав казкам-байкам, як найбільш доступній формі викладу й сприймання.
  Для дітей-інв ... Читати далі »

Переглядів: 546 | Додав: Микола | Дата: 11.10.2016 | Коментарі (0)

  У неділю, 9 жовтня, в селі Доброгостів відбувся схід села, на якому обговорювалася тема адміністративно-територіальної реформи. Присутні на сході жителі села одноголосно підтримали приєднання сіл Доброгостів та Бистрий до Трускавецької об’єднаної територіальної громади.
  Міський голова Трускавця Андрій Кульчинський, який був присутній на сході села у Доброгостові, вважає, що приєднання до Трускавця сіл Доброгостів, Уличне, Бистрий, Зимівки, Орів, Станиля та Модричі не буде баластом для курорту, а навпаки, дасть можливість краще розвивати курорт і сільські території.
  - Чим більше буде різноманітних атракцій, тим Трускавець буде сильнішим, - каже Андрій Кульчинський. - Ми створимо екоферми (це м ... Читати далі »

Переглядів: 751 | Додав: Микола | Дата: 10.10.2016 | Коментарі (0)

Випадкове фото
з альбому Зимівки

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz