Дрогобицький район Львівська область
Сб, 20.04.2024, 13:51
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2016 » Жовтень » 11 » Доброгостів та Бистрий – за приєднання до Трускавецької громади
23:35
Доброгостів та Бистрий – за приєднання до Трускавецької громади

  У неділю, 9 жовтня, в селі Доброгостів відбувся схід села, на якому обговорювалася тема адміністративно-територіальної реформи. Присутні на сході жителі села одноголосно підтримали приєднання сіл Доброгостів та Бистрий до Трускавецької об’єднаної територіальної громади.
  Міський голова Трускавця Андрій Кульчинський, який був присутній на сході села у Доброгостові, вважає, що приєднання до Трускавця сіл Доброгостів, Уличне, Бистрий, Зимівки, Орів, Станиля та Модричі не буде баластом для курорту, а навпаки, дасть можливість краще розвивати курорт і сільські території.
  - Чим більше буде різноманітних атракцій, тим Трускавець буде сильнішим, - каже Андрій Кульчинський. - Ми створимо екоферми (це може бути і як додатковий туризм), на озерах нової громади (їх біля 10) можна зробити багато відпочинкових зон і водних атракціонів. Гірська Орівська місцевість дає дуже багато можливостей в будь-яку пору року. Ці села не будуть баластом, вони для Трускавця рятівне коло. На закиди щодо їх фінансування відповім – все прораховано і нема чого боятися. Ми ніколи б не пішли на ущемлення Трускавця, наша позиція – тільки взаємовигідний спільний розвиток.
  На закиди, що села хочуть залишитися селами і побоюються «розчинення» в складі «міської» ОТГ Андрій Кульчинський відповідає, що статус сіл буде збережено і жодних загроз тим, хто вирощує сільськогосподарську продукцію, адмінреформа не несе.

 

Переглядів: 749 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz