Дрогобицький район Львівська область
Ср, 08.05.2024, 16:16
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2016 » Жовтень » 11 » Для дітей-інвалідів в Доброгостівській бібліотеці звучали Франкові казки
15:07
Для дітей-інвалідів в Доброгостівській бібліотеці звучали Франкові казки

  Вшановуючи Великого Каменяра та з нагоди його 160-річного ювілею, в бібліотеці-філії села Доброгостів 23 вересня для дітей-інвалідів обласного центру соціальної реабілітації «Сонечко» з міста Стебника відбулася літературна подорож за казками Івана Франка. Розпочала подорож бібліотекар, Стефанія Пушак цікавою розповіддю про дитячі роки малого Івана, про його велику любов до науки, про його мрію бачити свій народ вільним. Про те, як він дуже любив дітей, як із теплим сердечним почуттям, з батьківською любов’ю писав про малюків. Саме для них, найменших, Іван Франко написав чимало творів, але особливого значення надавав казкам-байкам, як найбільш доступній формі викладу й сприймання.
  Для дітей-інвалідів в Доброгостівській бібліотеці звучали Франкові казки A після цього діти інсценізували казки Івана Франка «Заєць та Їжак» та «Лисичка і Журавель», під час яких проявили неабияку фантазію та акторську майстерність. А ще зрозуміли мораль цієї казки, що потрібно робити добро та завжди допомагати один одному. Учасниками заходу були учні 3-5 класів Доброгостівської ЗОШ – Аня Галич, Мар’яна Коваль, Віталій Шама, Аня Гавриляк,Максим Мельницький, Марія Жагаляк, Каріна Химіч, Діана Жагаляк, Мар’яна Фірсакова, Аня Ткачишин.
  У теплій та затишній атмосфері лунали веселі та щирі пісні «Свято казки» та «Давня казка». Акомпанувала юним аматорам вчитель Доброгостівської музичної школи Ірина Олексин.
  На завершення учасники заходу переглянули книги, представлені на книжковій виставці «У світі казок Івана Франка» та охоче брали їх для читання.
  Безперечно, твори нашого видатного земляка не залишать їх байдужими і сподіваємося «засіють зерна доброти» у їхніх серцях.

    

Переглядів: 547 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Доброгостів

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz