Дрогобицький район Львівська область
Пн, 20.05.2024, 00:47
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2012 » Грудень » 21
  На базі Уличненської СЗШ І-ІІІ ст. відбувся семінар учителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів Дрогобицького району на тему «Сучасний урок іноземної мови з погляду забезпечення розвитку пізнавальних інтересів учнів», на якому вони ознайомилися з досвідом школи з питань підвищення якості уроку англійської мови через впровадження інноваційних технологій навчання.
  Візитну картку навчального закладу представив його директор Савчин Я.В., який розповів про історію становлення школи, здобутки педагогічного й учнівського колективів.
  Методист методичного кабінету відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації Маркович Л.М. ознайомила учасників із програмою заходу та окреслила можливості й перспективи використання сучасних технологій на уроках іноземної мови та в позакласній роботі.
  Після своїх виступів учителі англійської мови Локоть Г.Р.,Уруська Г.М.,Гурська Л.М. запросили учасників семінару відвідати їхні уро ... Читати далі »
Переглядів: 660 | Додав: Микола | Дата: 21.12.2012 | Коментарі (0)

 Село Уличне багате на творчих і талановитих людей. І сьогодні ми є свідками народження ще одного таланту. Це - учениця 9 класу місцевої школи Олеся Николин, яка є автором збірочки «Пустіть мене, дерева, в свої сни». Олеся- переможниця обласного конкурсу «Податки очима дітей», учасниця Львівського міжнародного дитячого фестивалю. На регіональному конкурсі «Стежками Каменяра» вона здобула 2 місце і отримала нагороду з рук онука Великого Каменяра Роланда Франка.
Збірочка поезій та прози побачила світ завдяки співпраці авторки з працівниками сільської бібліотеки Ю.Кречківською та Н.Хоньків.
  30 листопада в Уличненській середній школі відбулася презентація книжки.
Переглядів: 828 | Додав: Микола | Дата: 21.12.2012 | Коментарі (0)

Випадкове фото
з альбому Зимівки

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz