Дрогобицький район Львівська область
Вт, 07.05.2024, 10:41
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2011 » Лютий » 05
Доброгостів виграв грант на спорудження дитячого майданчика

Яка спільність між боротьбою проти торгівлі людьми та дитячими майданчиками? На перший погляд ніякої, проте як розібратись у проблемі докорінно - виявляється що є.
Зимою 2010 року у Доброгостові відбулась презентація проекту "Попередження торгівлі людьми шляхом розвитку соціальної роботи та мобілізації громад", автором якого виступило представництво Міжнародної організації з міграції в Україні, а партнерами стали фонд розвитку громадських організацій "Західноукраїнський ресурсний центр" та благодійна організація "Український фонд "Благополуччя дітей".

Як розповів присутнім координатор проекту Василь Клепач, на сьогодні в Україні існує проблема з нелегальною міграцією українців за межі держави. Особливо гостро вона постала на західних теренах. Доброгостів не є виключенням, тож організатори проекту вирішили спробувати проаналізувати ситуацію і визначити причини, які спонукають людей покидати свої домівки. Завдяки оп ... Читати далі »

Переглядів: 1857 | Додав: Капітошка | Дата: 05.02.2011 | Коментарі (0)

    Давайте разом уважно розглянемо адміністративно-територіальну мапу Дрогобицького району, 80 населених пунктів, з яких 4 міста: Дрогобич, Борислав, Трускавець, Стебник; 2 селища міського типу: Меденичі і Підбуж та 74 села з кількістю мешканців від 25 до 3885 чол. (використано дані на 1 січня минулого року із дуже корисного посібника для учнів, до речі, створеного вчителями району, «Населення і господарство Дрогобиччини», Львів, ТзОВ «Тріада плюс», 2010р.). На початок 90-х років у районі (про міста зараз мова не йде) був 21 дитячий садочок. 18 припинили своє існування. Вижили лише у Доброгостові та Меденичах...

   " Півник" отримав 612 балів...

   З того часу наш район непорушно займає передостаннє місце на Львівщині за охопленням малят мережею дошкільних навчальних закладів. До 2000 р. це було 2,9%.Зараз - 10%. За попередні роки вда ... Читати далі »

Переглядів: 901 | Додав: Микола | Дата: 05.02.2011 | Коментарі (3)

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz