Дрогобицький район Львівська область
Ср, 08.05.2024, 20:21
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2011 » Травень » 15 » Захід відбувся, але й інвентаризація буде (із виїзної наради голови РДА в Доброгостові)
00:05
Захід відбувся, але й інвентаризація буде (із виїзної наради голови РДА в Доброгостові)
  Чергова нарада з питань соціально-економічного та культурного розвитку Дрогобиччини за участю керівництва Дрогобицької РДА відбулася у Доброгостові. Громадський актив села, фахівці з різних служб РДА, а також керівники тих чи інших підрозділів, які відповідальні за певну ділянку роботи, зібралися у приміщенні місцевої школи.


  Цього разу на зустріч із мешканцями Доброгостова прибули начальник Дрогобицького РЕМу Василь Дмитрик, головний пожежник нашого міста і району Валерій Фок, керівник управління економіки РДА Ярослава Ковтик, заступник начальника ДПІ у Дрогобицькому районі Віталій Скоропад, головний санітарний лікар із загальних питань Володимир Паращак.

  Міліцію району репрезентував Зенон Галюлько, медицину – Валерій Паламарчук, а райавтодор – Тарас Галелюка. Участь у нараді взяв і в.о.начальника управління агропромислового комплексу Зеновій Кебза, а також депутат районної ради, мешканець Доброгостова Володимир Стецівка.

  Не залишився байдужим до проблем села місцевий парох о.Роман. Голова Доброгостівської сільради Микола Лунишин так розгубився, коли з усіх цих джерел посипалася така силенна кількість інформації про стан справ і проблем у селі, що від хвилювання навіть забув, скільки місцевих підприємців є у Доброгостові. Але це несуттєво, найголовніше, що здетоновані наміри, проекти, які тихенько спочивали на папері, мають можливість ожити.

  Голова Дрогобицької РДА Михайло Сендак закликав усіх учасників зустрічі до конструктивної роботи. Він зазначив, що цей захід здійснюється не заради галочки, позаяк після наради обов’язково відбудеться повна інвентаризація.
Переглядів: 762 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
0
1 Добр • 08:53, 15.05.2011
А справді, скільки у селі приватних підприємців?
avatar
0
2 оголошення • 00:14, 24.05.2011
завтра 24 травня 2011 року о 12.00 год у приміщенні сільської ради відбудеться зустріч сільської влади, членів громадської організації та просто активних мешканців села для обговорення питання необхідності громадських громадських ініціатив.
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz