Дрогобицький район Львівська область
Вт, 07.05.2024, 19:35
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2011 » Травень » 15
  Чергова нарада з питань соціально-економічного та культурного розвитку Дрогобиччини за участю керівництва Дрогобицької РДА відбулася у Доброгостові. Громадський актив села, фахівці з різних служб РДА, а також керівники тих чи інших підрозділів, які відповідальні за певну ділянку роботи, зібралися у приміщенні місцевої школи.


  Цього разу на зустріч із мешканцями Доброгостова прибули начальник Дрогобицького РЕМу Василь Дмитрик, головний пожежник нашого міста і району Валерій Фок, керівник управління економіки РДА Ярослава Ковтик, заступник начальника ДПІ у Дрогобицькому районі Віталій Скоропад, головний санітарний лікар із загальних питань Володимир Паращак.

  Міліцію району репрезентував Зенон Галюл ... Читати далі »
Переглядів: 761 | Додав: Микола | Дата: 15.05.2011 | Коментарі (2)

зображення    Три молодіжні громадські організації - МГО «Україна жива», ГО «Молодіжний прорив», ГР «Відсіч» проведуть 19 травня у Дрогобичі парад вишиванок.

  «За незалежної України вишита сорочка повертає собі нове життя, - кажуть організатори акції. - Зробити внесок у популяризацію цього типу народного одягу серед дрогобичан молодь вирішила проведенням вулицями міста параду вишиванок.

  Зі слів організаторів, символіка вишиванки доносить до нас послання від далеких-предалеких предків, які саме маленькими плетивами ниточок на полотні закодували частину своїх вірувань, поглядів на всесвіт та людське життя.

  Метою заходу є показати, що українська вишивана із своєю загадковою символікою є не тільки старовинною, а й сучасною, що носити її є модно, а також познайомити учасників із символіко ... Читати далі »
Переглядів: 838 | Додав: Микола | Дата: 14.05.2011 | Коментарі (0)

зображення  У місцевих виробників пташиного м’яса і яєць – крик душі! Саме так характеризують свою нинішню ситуацію птахофабрики Дрогобицького району. Про це керівники підприємств розповіли 12 травня на нараді в райдержадміністрації, яку провів заступник голови райдержадміністрації Іван Мізерник.

  Причиною зустрічі став значний спад виробництва у птахівничій галузі району. За 4 місяці цього року зменшення поголів’я складає до відповідного періоду минулого року 121,6 тис. шт., а виробництво яєць зменшилося на 8,4 млн. штук, при тому, що продуктивність птиці збереглася на рівні минулого року. Негативні тенденції спричинило значне здорожчання (практично у 3 рази) кормів при обвалі цін на яйце (при собівартості 55-60 копійок реалізаційна ціна становить 40-48 копійок).

  Стан справ на місцевих птахофабриках справді критичний, адже ... Читати далі »
Переглядів: 1007 | Додав: Микола | Дата: 14.05.2011 | Коментарі (0)

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz