Дрогобицький район Львівська область
Вт, 07.05.2024, 04:29
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2012 » Квітень » 27 » Доброгостів та Уличне відвідає Віталій Кличко
11:47
Доброгостів та Уличне відвідає Віталій Кличко
16 березня під час свого туру Україною з презентацією фільму «Кличко» лідер політичної партії «УДАР» Віталій Кличко провів зустріч із активом партійних організацій Львівської області. Дрогобиччину на цьому поважному зібранні представляли голова Дрогобицької районної організації партії «УДАР», депутат районної ради Юрій Кулинич та заступник голови ДРО «УДАР», депутат райради Володимир Шутко.


За словами Юрія Кулинича, лідер «УДАРу» окреслив перед своїми однопартійцями основні завдання та позиції, на яких будується діяльність політичної сили «УДАР», закликав бути вищими над усілякими дріб’язковими суперечками та не реагувати на те, що побратими з опозиційного табору у своїй риториці на адресу «УДАРу» починають забувати про те, що 22 січня на Софіївській площі національно-демократичні сили підписали угоду про спільні дії опозиції та, головне, про непоборення один одного.

«Ми підписали цей документ і не будемо відходити від нього. Якщо наші колеги забувають про це – ми будемо терпляче їм нагадувати про нашу спільну позицію. Ми не повинні ображати та поливати брудом один одного. «УДАР» – партія європейського взірця, тож давайте будемо, як це не тяжко, європейцями у всьому і зокрема у політиці», – наголосив Віталій Кличко під час зустрічі. Також він підкреслив, що «УДАР» користується все більшою підтримкою населення, стає реальною політичною силою і отже не дивина, що починають працювати усілякі брудні політтехнології з метою дискредитації «УДАРу».

Голова Дрогобицької районної організації партії «УДАР» Юрій Кулинич розповів, що лідер «УДАРу» Віталій Кличко у своєму виступі наголосив: «Ми входимо у вибори, у нас найкращі стартові позиції, ми єдина політсила в Україні, яка будується «знизу догори», а не навпаки. У нашій команді прозоре фінансування, до якого долучається кожен представник партії, і ми не залежимо від «олігархів», які підтримують інші політичні сили, а потім вимагатимуть від їхніх лідерів «відпрацювати». Ми інші!». Також В.Кличко підкреслив, що партія «УДАР» є єдиним українським партнером німецького Християнсько-Демократичного Союзу, який очолює канцлер ФРН Ангела Меркель.

Після завершення офіційної частини учасники зустрічі мали змогу безпосередньо поспілкуватися з Віталієм Кличком. Зокрема, Юрій Кулинич поцікавився, коли лідер «УДАРу» відвідає Дрогобиччину. У відповідь В.Кличко пообіцяв обов’язково приїхати до нашого краю для вивчення та допомоги у вирішенні низки проблем, зокрема побувати у смт.Підбуж, Меденичі, селах Нагуєвичі, Лішня, Доброгостів, Уличне. Програма перебування та дата приїзду наразі уточнюються.

За інформаціює газети "Галицька Зоря"

Переглядів: 1228 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 28
avatar
0
1 Ctepan • 16:29, 02.05.2012
Сумніваюсь, що його партія пройде в парламент...
avatar
0
2 Чайка • 21:42, 02.05.2012
Пройде! cool
avatar
0
3 Ctepan • 23:07, 02.05.2012
Чекати залишилось н е д о в г о... Побачимо.
avatar
0
4 Чайка • 23:22, 02.05.2012
хто зна, хто зна.... Вони там мутять, щоб вибори перенести. У них пас'янс не сходиться.

Корр.: Взрыв в Днепре. Что это?

И.О.: Причина дать повышенные полномочия-обязательства СБУ, Прокуратуре, Милиции. Выборы на носу, которые непредсказуемы для партии власти. Думаю, что скоро Рада примет временный закон усиления. Своему – каждое. Видно, "террористы" любят футбол, поэтому выбрали город, который не участвует в Евро-2012. Прикольные. Думаю, что власть под любым предлогом отменит выборы.

Корр.: А то много шума из ничего.

И.О.: По счастливой случайности, благодаря взрывам ранено 29 человек. Все живы и, слава Богу, будут жить. Если бы это был реальный теракт, было бы много человеческих уходов. Выглядит все примитивно. Украинское правительство ждет имиджевые успехи от взрывов, но их не будет.
______________________
Помни: ничто так не возвышает единицу, как стоящие за ней нули.
http://osadchuktoday.ru/site/storyz/не-надо-дармотизировать
______________________________________
avatar
0
5 Чайка • 23:22, 15.05.2012
Більшість політологів впевнені в тому, що Кличко свою політичну силу таки проведе в парламент.

"Кличко уходит из спорта в большую политику и, как спортсмен, понимает, что надо начинать с победы. Выборы столичного мэра не дают ему такой уверенности. А в парламент он свою политическую силу проведет. И пусть наберет не 10, а 5-6 процентов, это будет его первой серьезной политической победой", - заявил директор Института глобальных стратегий Вадим Карасев, которого цитирует Gazeta.ua

тому голосуйте за цю політичну силу. Вони в плаані перспективи набагато кращі, ніж підконторльна і керована регіоналами "опозиція" Яценюка-Турчинова.
avatar
0
6 Ctepan • 16:11, 16.05.2012
Назвіть хоча б 5 політиків, які представляють цю партію. Не варто підглядати в інтернет. Не знаєте?!! Правильно, і я не знаю, а потім плачемось, що не тих вибрали.
avatar
0
7 Чайка • 17:12, 16.05.2012
Ctepan, склалось таке враження, що ви самі з собою розмовляєте. Самі запитали, самі відповіли... стоїть питання, а чи вам і справді цікава моя думка чи відповідь на це питання?.
Хоча від вас я не почула жодної думки про те, хто вартий голосу виборця.

Верховна Рада - то не обрання президента. Там має бути баланс політичних сил і їх бодай якесь оновлення.
Те що ми там зараз бачимо - то старі і ожирілі і абсолютно безперспективні депутати. То може хай так і буде? Навіщо хоч щось змінювати? Давайте ще й порадіємо з Вами.
avatar
0
8 Чайка • 17:28, 16.05.2012
І може навіть і краще, що політики, чи ті хто йде з Кличком маловідомі. З того, що ми з вами знаємо першу десятку депутатів від Бюту, чи Регіонів, чи Яценюковського партійного емблішменту - не змінює того факту, що то все давно проїжджені і владою і бізнесом люди, а в країні від того краще не стало.
В той час як багато громадських діячів, які роблять реальні справи для своїх громад на місцевих рівнях, та й в масштабі країни - лишаються для пересічного громадянина маловідомими. І знаєте чому? Це всього лишень справа піару. От Яценюк з Тягнибоком з телеекранів не вилазять - опозиціонери ще ті. І головне жодного бодай якогось переслідування з боку влади.
Скажіть, чому влада, яка так боїться Тимошенко абсолютно не боїться ні Свободи, ні Яценюка? Чому їх постійно запрошують на теле-шоу, в яких списки учасників узгоджуються з регіонами? Вони діють в рамках дозволеного владою і не більше!

Та сама ситуація з регаонами і в свій час з Ющенком і навіть Тимошенко. Їхніх депутатів кожен пес знає по імені. Бо вони не вилазять з телеекранів, але коли прийшлось до керування країною, то виявилось, що у всіх у них великий дефіцит профксійних кадрів. Піарників і політиків - хоч греблю гати, піаритись вони добре навчились. А от професіоналів, лідера з професійною командою, яка би змогла бодай щось реалізувати з тих своїх передвиборчих програм - днем з вогнем не знайдемо.
avatar
0
9 Капітошка • 17:50, 16.05.2012
Інтерв'ю з народним депутатом України Тарасом Чорноволом (позафракційний)

Те, що ми маємо нині під виглядом КОДу, є спробою цілковито монополізувати право на альтернативу владі і не допустити нові обличчя у Верховну Раду, це страх перед конкуренцією. Це небажання допустити того, щоб хтось на опозиційному полі міг грати свою гру. Це страх перед постаттю Кличка. У мене є чимало претензій до Анатолія Гриценка, але згаданий страх викликаний тим, що він зі своїми якимись принципами і незгодою ставати навколішки перед Турчиновим або Яценюком, може відчутно виокремитись. Це виключно створення кругової поруки.
Це аж ніяк не об'єднана опозиція, бо опозиція — це означає: по-перше, формально не влада, по-друге, певний суспільний стан. Тут люди, які є в парламенті чи політичні сили є лише певним представництвом опозиції . Те, що зараз робиться, є великою ілюзією і бажанням застовпити за собою якісь певні місця, причому — що найгірше — те, що має ймення об'єднаної опозиції, насправді відсутнє як таке. Відсутні цілі повалити чи перемогти правлячий режим. Вони мають на меті зберегти вигідні місця, гарантувати собі присутність без особливих ускладнень. Через це вони йдуть на певні домовленості і грають в цю гру, створюючи фантом непримиренної опозиції. Чи все так станеться? Гадаю, станеться. Ті двоє, які на щось наважилися (у мне до них теж є багато претензій), вони ізольовані — маю на увазі Тимошенко і Луценко. А люди, що нині грають свою гру, вони не здатні на щось суттєве, окрім порожньої балаканини. Тимошенко на волі навряд чи припустила б розбрат у фракції, а реально вона зараз не в змозі координувати процеси.

- Це знов-таки підтверджує ефемерність опозиції, яка насправді не існує у нас в класичному розумінні цього поняття. Наша опозиція не хоче допустити когось іншого до влади, до Верховної Ради – громадського сектору, журналістів тощо, тому що опозиція нічим не відрізняються від того, що маємо нині. Моральної різниці немає. Хіба що регіонали, коли перебували в опозиції, явно були більш організованими і не допускали внутрішніх чвар та скандалів.
avatar
0
10 Ctepan • 23:34, 16.05.2012
А ще недавно Тарас Чорновіл був запроданцем, зрадником, який наплював на своїх виборців і перебіг до опонентів, а сьогодні - це авторитетний (для Чайки) політичний оглядач. Ну щож, може повіримо йому?!. А може він знову бреше?!
avatar
0
11 Чайка • 00:15, 17.05.2012
Ctepan, не вигукуйте отих популістських, абсолютно не обгрунтованих нічим слів. Для мене Тарас Чорновіл ніколи не був і не є запроданцем чи зрадником. Розумний, з своїм баченням того, що відбувається в країні. Чому він в свій час був з Регіонами? У нього напевно були вагомі причини, пов'язані зі смертю його батька.
Я йому і тоді вірила і зараз вірю, на відміну від ваших Яценюків, Тимошенків і Тягнибоків.

Якщо ви його не сприймаєте, чи він для вас не авторитет, то це не означає, що так мають думати всі. І що можна отак зверхньо накидувати свою думку іншим.

Такі думки стосовно опозиції звучать і від інших політологів, за публікаціями яких я стежу вже не перший рік.

Я так і не почула Вашої громадянської позиції стосовно того за яку політичну силу варто голосувати??!!! Може замість критикувати мої думки і симпатії, почнете про свої розповідати? Це було би більш конструктивно для дискусії і для мужчини.
avatar
0
12 Ctepan • 13:43, 17.05.2012
Шановна Чайко! У народі кажуть, що любов зла, тому можна полюбити і Т.Чорновола. Хто ж проти! Ви йому вірите, хай вам щастить. Тільки не потрібно відбирати в інших право думати інакше, підтримувати інших політиків. Для вас не підходять Яценюк, Тимошенко чи Тягнебок, ну що ж, це ваше думка. Я ж знаю багатоьох людей, які підтримуть цих політиків. І в кожного свої аргументи. Чи варто їм навязувати свої думки, невпевнений у цьому. Щодо Кличка, то у першому своєму коментарі я висловив тільки свій сумнів, шо цей політик пройде у парламент. Ні більше ні менше.!!
avatar
0
13 Чайка • 16:21, 17.05.2012
Ctepan, не вигадуйте. Я розумію що то на вас так весна впливає і ви бачите любов навіть там де її і близько немає.
На сьогоднішній день я підтримую Віталія Кличка і його політичну партію "Удар". І закликаю всіх голосувати саме за них. Ця політична сила СТОПРОЦЕНТНО проходить у Верховну Раду. Тому підтримуючи їх ми підтримуємо молодих, перспективних політиків. І краще хай у Верховній Раді буде більше таких політиків молодого, нового покіління, як Кличко, ніж Комуністів, Регіоналів, дивакуватого і абсолютно залежного від влади Яценюка на пару з Тягнибоком і Турчиновим.

А ви за кого? Ми так і не почули нічого конкретного!

Чи може ви тут в ролі критика? Тільки покритикувати і нічого більше?

Розкажіть про свої політичні вподобання, за кого самі будете голосувати? Чому? Що та політична сила вже зробила для людей? Адже вся опозиція, практично мала доступ до влади і кеaMTUGрування країною, на відміну від Кличка. Тому можна вже говорити про їхні реальні здобутки. Розкажіть про те, що вони зробили для людей.

Я вас вже кілька разів запитую, за яку політичну силу будете голосувати ви?! А ви вперто ігноруєте ці запитання.
Зате так активно критикуєте чиїсь погляди! Це дуже сміливо і по чоловічому!

І заодно прокоментуйте, з чим саме ви не погоджуєтесь в тому висловлюванні Тараса Чорновола про опозицію. Те що у нього відмінні від вас погляди (він зараз позафракційний) ще не означає, що він говорить неправду. На відміну від того ж Яценюка і Турчинова.
avatar
0
14 Ctepan • 21:10, 18.05.2012
1.Читаючи ваші коментарі, багато можна узнати нового про себе. Навіть того чого не було. Наприклад, ви стверджуєте, що я тут критикую політичну силу "Удар". Підкажіть, це коментар під яким номером. Щодо моїх політичних уподобань то їх узнає мій бюлетень на виборах.
2. "Зате так активно критикуєте чиїсь погляди! Це дуже сміливо і по чоловічому!" - дуже цікава думка. Хоч іди до психолога з питанням чи правильно ти ставишся до жінок.
Чи критикую я ваші політичні погляди? Пробачте, але де тут політичні погляди: "підтримуючи їх ми підтримуємо молодих, перспективних політиків. І краще хай у Верховній Раді буде більше таких політиків молодого, нового покіління, як Кличко, ніж...", - ваші слова. Увага, увага, увага!!! Оголошується набір молодих і перспективних хлопців і дівчат у ВРУ (хороша абревіатура, відповідає суті цього органу). Якби так все було просто!!!
3. І нарешті, так палко агітуючи за Кличка, ви, особисто, готові відповідати за його дії? Я не готовий. Слухаючи його інтервю, я не зрозумів з ким він буде співпрацювати тощо.
avatar
0
15 Чайка • 23:23, 18.05.2012
Ctepan, ну ясне діло, тільки бюлетень і дізнається про ваші політичні вподобання! Ментально! Нічого нового!

"Увага, увага, увага!!! Оголошується набір молодих і перспективних хлопців і дівчат у ВРУ (хороша абревіатура, відповідає суті цього органу). Якби так все було просто!!!". Ви знаєте Грузія саме так і зробила. Тільки не до ВР,, а до міліції. І це спрацювало!

І не треба мені розповідати, що Україна не Грузія і що у нас не все так просто. І справді, у нас все настільки заплутано і складно і мутно, що сам чорт не розбере, як з того всього вилізти.

Дякую за таку "конструктивну" дискусію Далі без мене. Залишаю вас з вашим бюлетнем.

cool cool cool
avatar
0
16 Чайка • 00:10, 19.05.2012
"Читаючи ваші коментарі, багато можна узнати нового про себе. Навіть того чого не було. Наприклад, ви стверджуєте, що я тут критикую політичну силу "Удар". Підкажіть, це коментар під яким номером. "

Ctepan, Ні разу і ніде я не говорю про те, що ви критикуэте політичну силу "Удар".
Мої коментарі

- Може замість критикувати мої думки і симпатії, почнете про свої розповідати? Це було би більш конструктивно для дискусії і для мужчини.
- А ви за кого? Ми так і не почули нічого конкретного! Чи може ви тут в ролі критика? Тільки покритикувати і нічого більше?
- Я вас вже кілька разів запитую, за яку політичну силу будете голосувати ви?! А ви вперто ігноруєте ці запитання.
Зате так активно критикуєте чиїсь погляди! Це дуже сміливо і по чоловічому!
______________________________________________
Ctepan, так де я стверджувала, що ви критикуєте "Удар"?
Я вам говорю про те, що ви критикуєте мої погляди, в той час як свої вирішили довірити тільки бюлетню. От і все. Хто з нас і що перекручує? А ще кажуть, що гратись словами - то чисто жіноча риса характеру. Як бачимо то гендерний стереотип. Так роблять і мужчини.
avatar
0
17 Ctepan • 01:04, 19.05.2012
1.Слово - не горобець, вилетить - не зловиш......
2.Це раз подаю цитату із коментаря № 13: "Чи може ви тут в ролі критика? Тільки покритикувати і нічого більше?". Перед тим ви говорили: "На сьогоднішній день я підтримую Віталія Кличка і його політичну партію "Удар". Комент 11: "Може замість критикувати мої думки і симпатії...". Одні цитати і не потрібно більше коментувати.
3.Щодо гри слів, підрахуйте кількість моїх і свої слів у коментах. Один до десяти на вашу користь...
4.І щодо гендерних особливостей! Якщо у вас є якісь проблеми з цього приводу то я вам не помічник. Вибачте, але у мене немає відповідної кваліфікації.
avatar
0
18 Чайка • 01:45, 19.05.2012
Ctepan, я припиняю з вами будь-яку дискусію тільки тому, що ви не хочете, чи просто не вмієте слухати інших. Навіть не дивлячись, що дискусію ведете з жінкою, єдиною на цьому сайті, яка хоч якусь думку має по цій темі, починаєте переходити на особистості і на образи.

Жодного конструктиву від вас не має! Жодного Вашого погляду, чи думки стосовно політичної ситуації в країні, чи стосовно політичних сил які вже розпочали передвиборчу кампанію - не почуто!

Все, що ви робите - це критикуєте мої власні погляди. Не Кличка, чи їхню політичну силу, а особисто мої слова. Ви просто чіпляєтесь до моїх слів.

Таких людей як Ви в інтернеті ще називають ТРОЛЯМИ. Загляньте в Вікпедію і прочитайте, що означає це слово.

І Я ЗВЕРТАЮСЬ ДО АДМІНІСТРАТОРА САЙТУ. МАЮТЬ БУТИ ВИЗНАЧЕНІ ЯКІСЬ ЕЛЕМЕНТАРНІ ЕТИЧНІ ПРАВИЛА СПІЛКУВАННЯ І НАПИСАННЯ КОМЕНТАРІВ, ЄДИНІ ДЛЯ ВСІХ УЧАСНИКІВ.

"І щодо гендерних особливостей! Якщо у вас є якісь проблеми з цього приводу то я вам не помічник. Вибачте, але у мене немає відповідної кваліфікації". - ЦЕ СВІДОМА ПРОВОКАЦІЯ НА КОНФЛІКТ.
avatar
0
19 Чайка • 21:48, 19.05.2012
"Вы так далеки от того, чтобы быть в состоянии понять что-либо из того, о чём кто-либо здесь говорит, что от этого всего никакой пользы. Вот что действительно грустно — то, что Вы искренне убеждены, что берёте верх. Вы всего лишь пустая трата природных ресурсов — будьте любезны, верните себя в круговорот питательных веществ. Идите умирать во сне, Вы бесполезный напыщенный тролль"
avatar
0
20 NH • 23:43, 19.05.2012
ЗАПОВЕДИ ИНТЕРНЕТОВ.

1 Это Интернет, тут могут ...{коментар видалений модераторами сайту за використання нецензурної лексики}
avatar
0
21 Українець • 16:31, 05.06.2012
«Я розмовляю українською, російською, німецькою, англійською, і впевнений в тому, що сучасна людина повинна говорити багатьма мовами, це робить світ відкритим для неї. Але як громадянин України я переконаний, що державна мова в нас повинна бути одна – українська. І вона сьогодні потребує захисту», – наголосив сьогодні лідер «УДАРу»
avatar
0
22 san • 16:46, 25.06.2012
За прогнозами депутата Вячеслава Чорновола, законопроект про мовну політику таки приймуть у другому читанні до кінця сесії Верховної Ради.

«На превеликий жаль, у мене таке відчуття, що вони його «протиснуть». Хоча це не має елементарної логіки. Користь від такого законопроекту для самої влади – розбурювати пристрасті, створювати певний неспокій, демонструвати зміщення акцентів: замість обіцяного, – покращення вашого життя вже сьогодні, перехід у спекулятивні напрямки, при чому ті, які у свідомості людей на Сході чи на Півдні України перебувають у другому десятку пріоритетів», – заявив він.

«Проте схоже, що бажання поставити (законопроект – Ред.) на останній пленарний тиждень цієї сесії – високе. А знайти способи, в тому числі й фізичною силою, як його «протиснути» «регіонали» можуть. Тим паче, як на мене, не всім в опозиції дуже важливо, щоб цей закон не був прийнятий», – додав депутат.

За словами Чорновола, дехто із членів опозиції бачить вигоду в тому, щоб влада прийняла цей закон, аби демонструвати «фактор загрози».

«Мовляв, голосуйте за нас. Ми єдині, хто може це змінити», – додав він.

Як зауважив Чорновіл, доказом того, що закон таки приймуть у другому читанні, є й кампанія, яку розпочали «регіонали».

«Вони зараз включили досить безпрецедентну кампанію «видавлювання» так званої громадської думки. Проводяться рознарядки у різні бюджетні організації з вимогою присилати листи на підтримку цього законопроекту. Тобто пішов достатньо жорсткий пресинг і очевидно, що вони доведуть його до кінця. Хоча, на мою думку, якщо їм вистачить розуму, то вони це перенесуть на осінь, а там би можливо ще оговталися. Їм би було вигідно робити це ближче до виборів, щоб запам’яталось їхнім виборцям. Але зараз діє інша логіка», – переконаний депутат.

За припущеннями Чорновола, влада наразі почала розігрувати сценарій, спрямованоий на ірраціональні цілі.

«Я дуже б не хотів припускати, але все ж скажу. Мені здається, що у владі почали знову розігрувати «югославський сценарій». Це сценарій, збудований на ірраціональних, душевних речах, які для кожної людини мають особливе значення і спрацьовують вибухово. Тобто гратися не для того, щоб привернути більшу увагу і повагу свого виборця, а щоб спрацювати на протиставленнях, розбурхати пристрасті, спровокувати, а, можливо, через певну достатньо радикальну організувати умисно певну дію. І після того, за принципом: свій-чужий підняти мобілізацію свого електорату, провокуючи сутички тощо… Однак, вони забуваються, що такі речі під контролем втримати занадто важко, це дуже ризикованоі речі», – запевнив він.

Чорновіл вважає, що лобіювання мовного законопроекту відбувається за погодженням президента Віктора Януковича.

«Це узгоджена політика особисто з Януковичем. Різні групи пропонують стратегічні плани, як перед виборам досягти того чи іншого результату. Я припускаю, що Левенець (академік Юрій Левенець. За інформацією ЗМІ, у 2004 був серед консультантів тіньового штабу Віктора Януковича - Ред.), що досить впливовий в Адміністрації президента, міг запропонувати цей план і переконати Януковича», – зауважив Чорновіл.

На думку депутата, президент таки підпише закон і після цього влада спробує розіграти інший сценарій – «до змін Конституції можуть повернутися перед президентськими виборами».

Щодо реакції опозиції, то Чорновіл зазначив, що у випадку прийняття законопроекту опозиція не чинитиме супротиву.

«Крім одного Парубія ніхто і змагатися серйозно не буде. Всі решта будуть стояти і слухатися. Нема в нас опозиції в повному розумінні цього слова. Ви подивіться, як вони за мову борються. Стоїть пікет: 30 людей. Через одного: з прапором «Батьківщини», з національним прапором. Ще й у футболках «Юлі – волю». Поєднувати цього не можна. Якщо ви вже боретеся за мову, то в це треба втягуватися, а не гратися в кон’юнктуру…», – запевняє депутат.
avatar
0
23 Чайка • 19:11, 16.10.2012
3 Ctepan (02.05.2012 23:07)
Чекати залишилось н е д о в г о... Побачимо.
_______________
2 Чайка (02.05.2012 21:42)
Пройде!
____________
1 Ctepan (02.05.2012 16:29)
Сумніваюсь, що його партія пройде в парламент...
______

Ну що, Ctepan, Ві і дальше сумніваєтесь, що Кличко і його партія пройдуть в парламент??? Пророк Ви наш!
biggrin
avatar
0
24 Ctepan • 21:34, 17.10.2012
ЦЕ СВІДОМА ПРОВОКАЦІЯ НА КОНФЛІКТ?- ставили Ви колись питання (18 Чайка (19.05.2012 01:45).
Не хочу вступати у тривалу дискусію, оскільки вона викликає істерику. Заспокойтесь. Кличко справді проходить в парламент. Я щиро радий за нього. Будьте щасливі.
Хоча для роздумів наведу Список "Удару": "3 Наливайченко Валентин Олександрович 6 Геращенко Ірина Володимирівна 7 Пинзеник Віктор Михайлович 15 Куніцин Сергій Володимирович 17 Гурвіц Едуард Йосипович" та ін.
А тепер цитата: "13 Чайка (17.05.2012 16:21) підтримуючи їх, ми підтримуємо молодих, перспективних політиків". ???????????
avatar
0
25 Чайка • 23:36, 17.10.2012
Ctepan, жодної провокації на конфлікт. Всього лишень нагадування про нашу розмову .....

А про молодих... то вже моє особисте відношення до ситуації. Ви не маєте думати так як я.
avatar
0
26 Святослав Українець • 10:06, 18.10.2012
Кілька фактів чому УДАР буде прислужниками ПР у ВР
Не думав, що колись буду вести антиагітацію партії, яка себе позиціює опозиційною силою. Проте чим ближче до виборів, тим частіше чую, що збільшується прихильників УДАРу. Та коли я запитую, чи знаєте ви, хто у цій партії чи як веде себе ця сила у різних радах, то у відповідь чую мовчання. Тому хочеться, щоб люди не обирали "кота у мішку". Назву лише частину причин чому не можна віддати голос УДАРу:
Партія називає себе опозиційною, але чомусь частенько відбуваються спільні голосування з ПР, а саме: а)Київська обласна рада. 2011 рік. Партія "Удар" ПРОПОНУЄ обрати головою ради… РЕГІОНАЛА і у повному складі підтримує це рішення; б)На нашу землю почастішали візити московського КІрІла. Під час одного з них він розкритикував, що у Києві є вулиця "зраднику" Мазепі. На догоду москвофілу регіонали виставили на голосування про перейменування вул. Мазепи на Лаврську. За це рішення проголосували 64 депутати від ПР та Блоку Кличка. Українофобська позиція регіоналів усім відома, тому скажу, що саме завдяки УДАРівцям у столиці не стало вулиці нашого героя!; 3)Достовірно відомий ще один приклад. Васильківська районна рада Київської області, Удар в повному складі підтримала ініціативу фракції регіоналів про продаж спортивних майданчиків місцевому підприємцю!
Кличко неодноразово запевняв, що несе особисту відповідальність за кожного, хто перебуває в списку партії. Водночас розпинався, що у ВР не буде коаліції з ПР. Оскільки він не може відповісти за вчинки своїх партійців у місцевих радах, то мені дуже підозріло, що йому вдасться це зробити у новому парламенті.
Ознайомлення зі списком кандидатів у депутати від УДАРу засвідчує, що всесвітньо відомий боксер таки веде до Ради чимало нових облич. Давайте подивимося, хто з українофобів та без п’яти хвилин тушки у цій силі:
1)Юлія Мелешкіна. Під час наради менеджер штабу змусила колегу Філімоненка, керівника відділу, розмовляти російською. Сама штабістка - росіянка з Санкт–Петербурга, вона довгий час працювала із правлячою в РФ партією "Єдина Росія", досі підтримує з нею партнерські відносини. Філімоненко звертає увагу на те, що партія "УДАР" позиціонує себе як проукраїнська, натомість її регіональний "начальник" нав’язує російську мову в ультимативній формі.
2)15-ий номер у списку колишній представник Януковича в Криму Сергій Куніцин, який є депутатом кримського парламенту від ПРОРОСІЙСЬКОЇ партії "Союз", яка виступає за державний статус російської мови!
3)17-ий номер екс-мер Одеси Едуард Гурвіц, який поставив пам’ятник Катерині ІІ, котра знищила Запорізьку Січ і запровадила кріпацтво в Україні.
4) На Одещині в депутати від УДАРу іде Євген Філіндаш. Цей чоловік недавно обурювався, що парламент відмовився повернути 7 листопаду, дню жовтневого перевороту, статус свята. А саме цей жовтневий переворот став початком масових репресій, 3-ох штучних Голодоморів. А відтак призвів до мільйонів смертей.
5)Є чимало кандидатів-мажоритарників від УДАРу, які дотепер торували собі шлях у політичну еліту в партіях владного табору ("Сильна Україна", "Єдиний центр", КПУ і навіть ПР). На Львівщині в Раду йде колишній тігіпковець Андрій Кіт (126-й округ). Кандидатом у вінницькому 11-му окрузі лишилася Людмила Станіславенко - депутат міськради минулого скликання від КПУ. На Одещині - екс-член "Сильної України" Олександр Тімонін (138-й), у Запорізькій області - колишній місцевий депутат від Народного блоку Литвина та "Сильної України" Валерій Буцанов (81-й). На Рівненщині (155-й) - колишній член Партії промисловців та підприємців Микола Кушнір.
Це лише мінімум, що можна викласти в кількох рядках, я дуже сумніваюся, що такі українофоби й олігархи будуть приймати інші рішення у ВР, тому думайте ГОЛОВОЮ за кого голосувати!!!
avatar
0
27 Олег • 13:49, 18.10.2012
вони всі прислужники Партії Регіонів: і "Батьківщина" і Яценюк..... Це було добре видно як вони дружно голосували за Закон Про вибори, як вони ("опозиція") дружно провтикали Закон про мову...

На сьогоднішній день в Україні немає реальної опозиції.

Різниця між "Опозицією" і партією Кличка в тому, що ті вже були при владі і при кориті... "Ударівцям" поки що нема чим особливо дорікнути.
avatar
0
28 Олег • 13:55, 18.10.2012
"Народ уже втомився обирати між гіршим і ще гіршим – між малим та великим злом"

Перша причина, чому вже зараз можна сказати, що опозиція програла ці вибори, це те, що вона пішла на змову із владою, коли приймали закон про вибори – по закритих списках і мажоритарці

"Опозиція залишаються групою правлячого класу, яка сьогодні усунута від влади і бореться за те, щоб повернутися до неї. А народ уже втомився обирати між гіршим і ще гіршим – між малим та великим злом
Охорона й Lexus'и – і в тих, і в тих. Якби опозиція йшла до людей і росла знизу, то вони вийшли б захищати і Тимошенко, і Конституцію, і мову, і свободу слова. Але вони бачать, що це – гра еліт всередині правлячої пісочниці. То навіщо народу боротися за ненародну опозицію?

"Опозиція бореться не за владу, а за місця в парламенті"

Голосування за новий закон про вибори – це був свідомий раціональний вибір опозиції

"Вона зацікавлена в закритих списках. За умови відкритих, треба буде йти до людей і щось розказувати. А так рейтинг Тимошенко 2010 року плюс рейтинг Яценюка – це гарантоване потрапляння до Верховної Ради чималої кількості потрібних людей. Лідерам головне, що вони пройдуть. Що мажоритарку програють – розуміли. Але вони – не революціонери. Борються не за владу, а за місця в парламенті. Люди це бачать, тому все більше підтримують Кличка",

Опозиція в нас безрука, хоч голосиста і язиката.

"Після ігор із Путіним мало хто вірив у те, що Тимошенко щиро виступає за українську ідею"
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz