Дрогобицький район Львівська область
Нд, 19.05.2024, 12:58
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2012 » Квітень » 27
16 березня під час свого туру Україною з презентацією фільму «Кличко» лідер політичної партії «УДАР» Віталій Кличко провів зустріч із активом партійних організацій Львівської області. Дрогобиччину на цьому поважному зібранні представляли голова Дрогобицької районної організації партії «УДАР», депутат районної ради Юрій Кулинич та заступник голови ДРО «УДАР», депутат райради Володимир Шутко.


За словами Юрія Кулинича, лідер «УДАРу» окреслив перед своїми однопартійцями основні завдання та позиції, на яких будується діяльність політичної сили «УДАР», закликав бути вищими над усілякими дріб’язковими суперечками та не реагувати на те, що побратими з опозиційного табору у своїй риториці на адресу «УДАРу» починають забувати про те ... Читати далі »
Переглядів: 1228 | Додав: Микола | Дата: 27.04.2012 | Коментарі (28)

Майже відразу після того, як пройшли вибори у 2010 році, новий сільский голова Доброгостова і Бистрого взявся за наведення порядку на цвинтарі в с.Доброгостів. Було організовано вирубку і корчування дерев, вивезення сміття. Потім громада зібрала кошти і взялися за виготовлення і встановлення огорожі довжиною близько 170 метрів зі сторони центалньої дороги. І ось напередодні Великодніх свят робота була завершена. Цвинтар приведено в порядок.
Переглядів: 661 | Додав: Микола | Дата: 27.04.2012 | Коментарі (0)

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz