Дрогобицький район Львівська область
Пт, 26.04.2024, 06:30
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2017 » Березень » 28 » ЗІК про ситуацію з перевізниками в Доброгостові
21:13
ЗІК про ситуацію з перевізниками в Доброгостові

 У Дрогобицькому районі вимагають приведення тарифу на проїзд у відповідність до уточненої довжини маршруту
У Дрогобицькому районі громади не хочуть миритися зі свавіллям перевізників, що проявляється у встановленні завищених тарифів на проїзд, а також і якості перевезень.

На чергове зібрання з цього приводу громада села Доброгостів запросила перевізника, щоб разом обговорити цю проблему і її вирішити, та останній з невідомих причин не прибув.

«Після зустрічі із заступником голови Львівської облдержадміністрації Іриною Гримак в районі була створена робоча група, яка переміряла довжину маршрутів, – розповів IA ZIK депутат Львівської обласної ради від Дрогобиччини Михайло Задорожний, який брав участь у зборах громади. – Було виявлено, що вони є коротшими, ніж задекларували у паспортах перевізники і відповідно до цього встановили тарифи на перевезення. Так, деякі перевізники досі не привели тарифи у відповідність з реаліями».

Громада с. Доброгостів прийняла звернення до голови Дрогобицької районної державної адміністрації Володимира Шутка, як замовника перевезень, в якому вимагають вирішення проблеми приведення тарифу на проїзд у відповідність до уточненої довжини маршруту. Люди заявили, у випадку ігнорування їх вимоги, вони продовжать добиватися справедливості доступними їм методами. http://zik.ua/news/2017/03/28/u_drogobytskomu_rayoni_vymagayut_pryvedennya_taryfu_na_proizd_u_vidpovidnist_1068915

Переглядів: 532 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Зимівки

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz