Дрогобицький район Львівська область
Нд, 19.05.2024, 15:28
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2016 » Січень » 10 » Зібрано 10 тис. вареників для учасників АТО
19:17
Зібрано 10 тис. вареників для учасників АТО

  З моменту подій на Майдані, а згодом і війни на сході України, громадська організація «Союз Українок» Дрогобиччини, активно долучилися до волонтерського руху в Україні.  Це – збір коштів, теплих речей, допомога молодим сім’ям у яких батько на фронті, а особливо створення для солдатів атмосфери відчуття домашнього святкового столу.

  Останніми днями  в багатьох домівках союзянок Дрогобиччини та їх односельців готували  смачні вареники, готували  печиво, зрештою – усе, чим можна збагатити солодкий стіл.
  Ми щиро вдячні голові Нагуєвицького осередку Союзу Українок Марії Данків та її односельцям, голові Уличнянського осередку Союзу Українок Дарії Гапчак, Марії Коркішко голові Доброгостівського осередку Союзу Українок, голові Добрівлянського осередку Надії Романів та голові Дрогобицького осередку Лілії Андрух.
  Складаємо особливу подяку і низький уклін селищним головам Святославові Стефанківу (Уличне), Любомиру Пасемкові (Доброгостів), Оксані Вовків (Нагуєвичі), священикам церков цих сіл, пані Ірині Стефанків, педагогічним і учнівським колективам, хлібопекарні, дитячим садочкам цих сіл, підприєцеві Василю Білану, педколективу і учням СШ №15 м.Дрогобича.
  Щиро дякуємо кожному мешканцю і кожній союзянці сіл Нагуєвичів, Доброгостова, Уличного, Добрівлян та Дрогобича, хто так щиро з любовю і теплотою відгукнувся на ініціативу Союзу Українок Дрогобиччини під назвою «Щедрий Миколай» («Вареник для учасника АТО»)
  Понад десять тисяч вареників зготували ми усі разом для солдатів, які зараз перебувають на передовій у Краматорську, зокрема бійців частини А 1108 з Дрогобича. Дякуємо волонтерам, Миколі Походжаю та священику Тарасу Коцюбі, які доправляли  подарунки від святого  Миколая нашим бійцям на велику Україну.
Бо разом нас багато – нас не подолати !

Слава Україні! Героям слава!

Леся ПРОЦИК,
голова міськрайонної організації
Союзу Українок Дрогобиччини

   

Переглядів: 507 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz