Дрогобицький район Львівська область
Сб, 04.05.2024, 13:04
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2013 » Березень » 31 » Відродження дрогобицького футболу розпочнеться у Доброгостові
13:59
Відродження дрогобицького футболу розпочнеться у Доброгостові
 Дочекалися!

 Справжній футбольний бум очікується цьогоріч  на Дрогобиччині. За попередніми даними, відразу чотири, а то й п’ять наших команд візьмуть участь у футбольних баталіях Львівщини. Серед них: «Карпати-ДДПУ» Доброгостів-Дрогобич, ФК «Стебник», СК «Східниця», "Нафтовик” «Борислав», і, можливо, ФК «Підбуж».

 Якщо стебничанам та східничанам до компанії вищих за класом команд не звикати, то для  решти цьогорічний сезон стане дебютним. Особливо цікаво буде спостерігати за командою «Карпати-ДДПУ», яка представлятиме наш регіон у найвищому ешелоні обласного футболу – прем’єр-лізі, яка, до речі, вважається однією з найсильніших в Україні.
За доброгостівчан можна тільки порадіти, адже попри добрі футбольні традиції, цілих тринадцять років село перебувало «за бортом» добротного футболу. Кістяк новоствореної команди складатимуть молоді дрогобицькі футболісти. Саме тому можна говорити про відродження, перш за все, дрогобицького футболу, хоча епіцентром футбольних подій стане все ж Доброгостів, оскільки домашні матчі проводитимуть на стадіоні доброгостівського спорткомплексу «Карпати».
А за ідею підняття із руїн місцевого футболу взявся відомий на наших теренах бізнесмен Володимир Демчишин, який небайдужий до футболу Дрогобича та регіону загалом.
Готувати до змагань наших хлопців довірено тренеру, майстру спорту України Івану Ільчишину. Під його керівництвом уже проведено перший тренувальний збір.

Орест Хандоняк, газета "Вільне слово"
Переглядів: 928 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz