Дрогобицький район Львівська область
Пн, 20.05.2024, 02:12
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2020 » Грудень » 16 » Вибори минулись - освітлення в Бистрому також
20:38
Вибори минулись - освітлення в Бистрому також

  Вже кілька тижнів по дорозі в село Бистрий відсутнє освітлення, яке було зроблено спільними зусиллями сільського голови і громади. Не вистачає напруги і село Бистрий просто-напросто відключили від Доброгостова. За межею останнього будинку в Доброгостові у напрямку Бистрого тепер темрява і болото.

  Згідно поданого проекту місцевого розвитку, проект освітлення вулиць по селі Бистрий зайняв 57-ме місце в загальному (всього 201) рейтингу проектів і став переможцем (див. тут). Згідно проекту на реконструкцію мереж вуличного освітлення по вулицях Сонячна, Галицька, Тиха в с. Бистрий та по вулицях Шевченка, Грушевського, Стебницька в с. Доброгостів передбачено було 498,179 тис. грн.

  Але на сайті державних закупівель в тендері фігурує уже тільки 332 942,20 грн. Переможець ПП "Титан Буд Сервіс".

  Також на сайті Prozorro вказана ще одна сума - 5 503 грн, яка була потрачена уже на контрольний технічний нагляд з освітлення даних вулиць.

  Тобто, 160 тис. кудись випарувалися.

  Завершити встановлення освітлення згідно договору мають до 31 грудня 2020 року. Залишилось всього два тижні.

  Але насправді в селі Бистрий перед виборами проклали тільки дріт та поставили фонарі, багато з яких зразу не світили уже на другий день після встановлення. Окремого джерела живленя так і не було встанволено. Ніхто нічого більше не робить.

  Розумію, що сільському голові Доброгостова і Бистрого, який цим займався уже байдуже, бо він уже не голова. Ну але куди поділись кошти? Хтось має це завершити. Може Трускавецькій міській раді уже час взятися за роботу? Чи це все має пропасти і бути розкрадено?

  Адже жителі Бистрого так само платять податки, як і жителі Доброгостова і інших сіл (за останні кілька років освітлення зроблено практично у всіх селах Дрогобицького району). А Бистрий в темряві.

Переглядів: 618 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz