Дрогобицький район Львівська область
Пт, 26.04.2024, 09:06
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2016 » Вересень » 28 » Вчора в Доброгостів завітали представники районної влади
14:29
Вчора в Доброгостів завітали представники районної влади

  У приміщенні Доброгостівської школи відбулась зустріч з громадою сіл Доброгостів та Бистрий. Перед громадою виступили перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад, заступник голови районної ради Володимир Стецівка, Доброгостівський сільський голова Любомир Пасемко та інші. Представники громади також брали активну участь в обговоренні питань, які їх турбують.       Йшлося про необхідність ремонту комунальної дороги до села Бистрий. Висловлювалися зауваження до роботи дорожніх служб на відтинку дороги Стебник-Уличне.
  Говорилося про негативні явища в громаді, такі, як самогоноваріння, продаж неповнолітнім сигарет та пива. З цього приводу Віталій Скоропад дав завдання правоохоронцям провести у селі профілактичні заходи.
  Піднімалися також проблеми, які існують в бюджетних установах. Так, у школі потребує ремонту покрівля спортзалу. З території Доброгостівського дитсадочка потрібно зробити водовідведення. Важливим є питання водопостачання та газифікації сільської амбулаторії.
Свого часу громада розпочала будівництво культурного центру села, але для його завершення немає грошей. Жителі просили районну владу посприяти їм у цьому.
  Йшлося під час зустрічі і про децентралізацію та реформу влади. Віталій Скоропад і Володимир Стецівка дали роз'яснення з цього приводу та наголосили, що втілення реформ є важливою передумовою подальшого розвитку держави, її незалежності та європейського поступу. Думки мешканців з приводу об'єднання громад та, зокрема, їхнього приєднання до Трускавця, розділилися. Жителів цікавлять перспективи села в об'єднаній громаді. Втім, більшість доброгостівчан усвідомлює необхідність та невідворотність реформ.
Після зустрічі в школі представники районної та місцевої влади відвідали бюджетні установи та заклади села.

 

Переглядів: 740 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz