Дрогобицький район Львівська область
Нд, 19.05.2024, 05:06
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2016 » Квітень » 20 » В першій грі обласного чемпіонату Доброгостівські "Карпати" поступилися Трускавецькій "Зорі"
20:15
В першій грі обласного чемпіонату Доброгостівські "Карпати" поступилися Трускавецькій "Зорі"

  У неділю, 17 квітня, стартував перший тур чемпіонату Львівської області з футболу. На прекрасному стадіоні у Доброгостові відбулася видовищна гра між командами ФК «Зоря» (Трускавець) та ФК «Карпати» (Доброгостів). 

  Незважаючи на те, що вболівальників все ж було більше за доброгостівську команду, яка грала у себе вдома, та «Карпати» не змогли потішити жителів Доброгостова та Бистрого перемогою ні в грі юнаків, ні у грі дорослих. Так, гра юнаків закінчилася «насухо», трускавчани виграли з рахунком 0:2, голи забили Максим Кручкевич та Юрій Іванішин.

  Щодо гри дорослих, то доброгостівчани змогли забити «Зорі» одного гола, зате у свої ворота пропустили аж шість м`ячів. До речі, гольових моментів було набагато більше, так що рахунок міг містити й інші цифри.

  Перший гол у ворота «Карпат» забив трускавчанин Роман Шакалець – вже на 10 хвилині гри. А через три хвилини рахунок вже був 0:2 завдяки влучному удару Андрія Шакальця, який, до речі, в цій грі забив аж три голи у ворота суперника. Відзначилися також і такі гравці «Зорі» як Андрій Петрачкович та Олег Штибель.

  ФСК "Карпати" грали таким складом: Стасик Тарас; Дутка Василь; Бішко Іван; Клепач Тарас; Терлецький Іван; Паращич Мар`ян (Фендак Олег, 62); Пенюк Ігор; Гладкий Михайло; Ільчишин Іван; Васьків Микола; Дудка Роман

  А наступної неділі, 24 квітня, відбудеться гра на виїзді з ФК "Прикарпаття" (Старий Самбір). Надіємось на перемогу.

  Натомість, 24 квітня на полі стадіону “Карпати” в с.Доброгостів відбудуться два фінальні матчі на “Кубок надії” пам'яті Героїв майдану та Кубок Героїв Небесної Сотні. Змагання пройдуть між командами Болехівців — Лішні та Солонська — Рихтич. Початок о 13.00 та о 15.00 год.

Переглядів: 626 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz