Дрогобицький район Львівська область
Пт, 26.04.2024, 07:17
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2016 » Серпень » 11 » В Доброгостові з нагоди відкриття Олімпійських ігор підняли Олімпійський прапор (відео)
20:21
В Доброгостові з нагоди відкриття Олімпійських ігор підняли Олімпійський прапор (відео)

  5 серпня на районному спортивному комплексі «Карпати» в селі Доброгостів  відбулось урочисте підняття державного та Олімпійського прапорів на честь відкриття ХХХІ літніх Олімпійських ігор, які розпочинаються в Ріо-де-Жанейро. Серед 206 українських спортсменів, що беруть участь в Олімпіаді, 18 спортсменів представлятимуть Львівщину.
  Зі святом відкриття Олімпіади присутніх привітав голова Дрогобицької райдержадміністрації Володимир Шутко, зокрема він наголосив, що на наших спортсменів покладена велика відповідальність – гідно представити нашу державу на найбільшому спортивному форумі. То ж давайте побажаємо їм яскравих перемог, щоб якомога частіше в далекій Бразилії звучав наш український гімн в честь наших спортсменів.
  Головний спеціаліст з спорту Дрогобицької райдержадміністрації Олег Войтечко зачитав звернення президента НОК України Сергія Бубки до учасників церемонії «Свято Олімпійського прапора»: «Дорогі друзі! Вітаю вас з найвизначнішим спортивним святом чотириріччя – Іграми ХХХI Олімпіади у Ріо-де-Жанейро! Україна має славні олімпійські традиції, початок яким було покладено ще у 1952 році в Гельсінкі. Підхопивши цю естафету, наші спортсмени продовжують примножувати спортивну славу Батьківщини. За роки Незалежності Україна презентувала світу імена нових Олімпійських чемпіонів та призерів. Переконаний, після Ігор в Ріо-де-Жанейро на світовому небосхилі запалають нові олімпійські зірки з українськими іменами. Сьогодні ми піднімаємо державний прапор та стяг Національного олімпійського комітету, висловлюючи таким чином свою підтримку атлетам, які будуть захищати честь країни на Олімпіаді. Ці прапори замайорять в кожному регіоні нашої країни, об’єднавши всіх українців в одну родину вболівальників. Тож підтримаймо наших олімпійців, надихаючи їх на нові спортивні подвиги та перемоги!»

   
  Також вітальні слова прозвучали від президента федерації гімнастики Львівської області Романа Веклюка, голови Дрогобицької районної організації ФСТ «Колос» Юрія Кулинича та сільського голови Доброгостова Любомира Пасемко, який вручив футбольний м’яч юним футболістам команди «Карпати».
  Право підняти Олімпійський прапор було надано юному капітану футбольного клубу з Доброгостова Денису Стецівці та голові Дрогобицької райдержадміністрації Володимиру Шутку.

Переглядів: 584 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz