Дрогобицький район Львівська область
Ср, 22.05.2024, 02:45
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2015 » Червень » 22 » Уличняни вимагають усунути ТОВ "Канзас" з маршруту Уличне-Трускавець (відео)
19:33
Уличняни вимагають усунути ТОВ "Канзас" з маршруту Уличне-Трускавець (відео)

  Не звачаючи на те, що перевізники на маршруті Трускавець-Уличне необгрунтовано підняли тарифи на проїзд 15 квітня, порушивши гранично допустимі тарифи згідно розпорядження голови облдержадміністрації про підвищення граничного тарифу на пасажирські перевезення із врахуванням домовленості про поетапне підняття тарифу, вони знахабніли до того, що минулого тижня знову самовільно підняли тариф за проїзд від Трускавця до Доброгостова та Уличного вже понад норму.

  Якщо до підвищення вартість проїзду на маршруті Трускавець - Уличне складала 7 грн, після підвищення 15 квітня - 9 грн, то тепер аж 10 грн. Проїзд з Трусавця в Доброгостів коштував 5,50, потім 7,50, а зараз вимагають 8,50 грн.

  Не відомо, чим перевізники мотивують такий тариф. Але очевидно, що він розрахований із грубими порушеннями.

  Тут немає складної арифметики. Заходимо на карту Гугле, вказуємо маршрут Трускавець - Уличне, підкорегувавши його у відповідності з реальним маршрутом, починаючи від АС в Трускавці, із заїздом в АС Стебник (навіть згідно недавніх змін з об'їздом по вул.Куліша) та завершуючи кінцевою зупинкою в с.Уличне. Отримуємо відстань 17.6 км. Враховуючи підйоми і спуски хай буде грубо 18 км. Множимо 18 на 50 копійок і отримуємо рівно 9 грн. Це включно з ПДВ. Окрім цього кілька копійок стягується на станційний збір. Але це аж ніяк не 10 грн.

  По маршруту Трускавець - Доброгостів ситуація ще більш жахлива. Довжина маршруту Трускавець - Доброгостів становить 13 км. В Доброгостові точкою відліку взято кінцеву зупинку. Хоч, за логікою повинна братися центральна зупинка. Тим не менше, множимо 13 на 50 копійок і отримуємо 6 грн 50 коп. Це навіть не 7,50. Звідки ж узялося 8,50? І чому доброгостівчани повинні переплачувати даремно 2 грн?

Крім цього, основною умовою підвищення тарифу на проїзд в області було відновлення роботи раніше скорочених рейсів. Відтак, перевізники повинні були відновити роботу маршрутів на 100%. Перевізники, що осблуговують Уличне та Доброгостів цього не зробили. Якщо раніше було 35 рейсів в день (можна побачити старий графік на сайті), то зараз 32. А це вже привід для розриву угоди на перевезення.

Тому невдоволена громада Уличного вимагає розірвання контракту з ТОВ "Канзас", яке обслуговує даний маршрут. 

Також кожний громадянин може подати скаргу за телефоном гарячої лінії 112 (безкоштовно). Скарги, подані за цим номером, розглядаються на сесії Дрогобицької РДА та Львівської ОДА. Ні одна скарга не залишається без відповіді. Чим більше скарг, тим більша вірогідність впливу на недобросовісних перевізників.

 

Переглядів: 1139 | Додав: Микола | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz