Дрогобицький район Львівська область
Вт, 14.05.2024, 00:16
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2010 » Грудень » 28 » У районі відкриють місцевий гравійний кар’єр
10:42
У районі відкриють місцевий гравійний кар’єр
Найболючішим питанням для Дрогобицького району залишаються дороги. Єдиний спосіб поліпшити стан доріг - це створити місцевий гравійний кар’єр на території району.

- Як у Бориславі, так і в районі дороги перебувають у найгіршому стані на Львівщині. Проблематичною на даний час є закупівля гравію. А тому, щоб не купляти за великі кошти сипучі матеріали у Стрию, Старому Самборі та ін., головним питанням на порядку денному, незважаючи на опір деяких структур, є відкриття власного кар’єру. Для прикладу, в с. Уріж, за межами сільської ради, - сказав у своєму коментарі голова Дрогобицької РДА Михайло Сендак. За його словами, у 2011 році буде проводитися плановий ремонт доріг протягом року з твердим (за бюджетні кошти) і гравійним (своїми силами) покриттям. Що ж до незадовільного стану доріг в зимовий період, голова Михайло Сендак офіційно заявив:"Те, що дороги не посипаються піском і сіллю, свідчить про те, що існують серйозні недопрацювання філії «Дрогобицький Райавтодор». Як ми побачили, ця служба працює неефективно. Якщо й далі так триватиме, то буде зроблене подання на звільнення з роботи керівника райавтодору пана Галелюки".
Переглядів: 856 | Додав: Микола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Гість • 17:27, 30.12.2010
Шановний керівник (модератор) сайту, Ви робите справді велику справу. Створення такого сайту, на нашу думку, частково заповнює інформаційний вакуум, що існує на місцевому рівні. На жаль, інформація на ньому поновлюється дуже повільно, що, напевно, повязано з Вашими фізичними і матеріальними можливостями. Щоб покращити роботу сайту хотів би запропонувати декілька тем, що можуть зацікавити Ваших користувачів.
1.Варто продовжувати публікувати історію сіл Доброгостів та Бистрий.
2. Хотілось би більше дізнатись про місцеві топоніми (Павлішкова гора, Лучини, Кичирка тощо). Чому так назвали ці місця? Хто?
3. Відчутна зацікавленість сайту спортивними змаганнями. Хочеться дізнатись про історію розвитку футболу у цих селах. Коли були створенні футбольні клуби, їхні досягнення, турнірне становище у різні роки. Хто очолював команди? Можливо хтось продовжив грати за межами району тощо. Хто був найкращим бомбардиром, воротарем? Зрештою, може варто взяти інтервю у цих людей!?
4. Спортивні досягнення місцевої школи.
5. Хотілось би більше дізнатись і про людей, які живуть чи жили в Доброгостові, Бистрому. Можливо тут жили (живуть) відомі вчені, лікарі, письменники, художники тощо. Мені здається, що про це варто знати.
6. Оскільки багато людей знаходяться за межами цих сіл (на заробітках) варто і для них викладати якусь інформацію. Думаю, що вони завжди чекають інформацію з дому. Для цього їх потрібно інформувати про існування сайту. Звичайно це більше для молодшого покоління...
7. Хотілось би більше дізнатись про історію доброгостівської церкви; про памятні хрести на території сіл. Коли, хто, де?
8. Варто б більше розповідати і про досягнення школи: історію школи, її керівництво, переможців олімпіад, медалістів тощо.
9. Мало інформації про культурне життя села. Якщо можливо викладіть на сайті музичні записи місцевих гуртів.
10. Мало, мало, мало фотографій села.
Звичайно, впоратись із цим глобальним завданням одному дуже складно. Для вирішення цього завдання, на мій погляд, варто залучити школу, учнів (для збору інформації). Фінансову ситуацію могли б змінити, на наш погляд, приватні оголошення розміщені на сайті.
Бажаю Вам успіхів у покращенні роботи сайту.
avatar

Випадкове фото
з альбому Події

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz