Дрогобицький район Львівська область
Ср, 08.05.2024, 02:49
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2023 » Жовтень » 16 » У Доброгостові та Уличному поремонтували дорогу
16:37
У Доброгостові та Уличному поремонтували дорогу

  У селах Доброгостів та Уличне завершили ремонтні роботи на ділянці 9 км — найбільш зруйнованій частині автодороги "Дрогобич-Довголука", починаючи від стадіону в с.Доброгостів, через село Уличне до його закінчення. Також проасфальтовано 3 км дороги Уличне - Зимівки по вулиці Садовій аж до лісу.

  Мешканці цих сіл давно наголошували на потребі ремонту, адже щодня їм необхідно їздити нею на роботу, а дорога була у вкрай поганому стані. У результаті багатьох нарад, зустрічей і звернень влада спільно з громадою знайшли рішення, і з державного бюджету на ремонт виділили необхідну суму коштів.

  У неділю, 15 жовтня, заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко, начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк, а також заступники голови Трускавецької ТГ Олексій Балицький та Святослав Стефанків поспілкувалися з місцевими мешканцями та оглянули завершення ремонту.

  «Звісно, що головне зараз – це підтримка армії. І всі кошти, зокрема – бюджетні, мають скеровувати на ЗСУ. Однак є випадки, коли бездоріжжя – не
просто незручність. Тут був саме той випадок. Дякую керівництву області, що, попри все, відгукнулися на прохання громади і виділили кошти», –
пояснив очільник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

  Як додав керівник району, це важлива для інфраструктурної системи Львівщини транспортна артерія «Дрогобич-Довголука», яка сполучає Трускавець, Дрогобич та весь регіон із міжнародною трасою «Київ-Чоп».

  Нагадаємо, на ремонтні роботи у 2023 році виділено 70 млн грн з держбюджету.  За ці кошти проведено фрезерування старого покриття, укладання гравієво-піщаної суміші товщиною 15 см та укладено один шар асфальту товщиною 6 см.

  Загальна ж вартість робіт дороги “Дрогобич-Довголука” складає 209 млн 999 тис. 100,00 грн, решту буде освоєно до кінця 2024 року. Тендер серед чотирьох учасників виграла підрядна організація ТОВ “ШЛЯХОВИК-Т”, яка запропонувала найнижчу вартість послуг.

          

Переглядів: 358 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Місця

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz