Дрогобицький район Львівська область
Нд, 05.05.2024, 14:36
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2013 » Серпень » 28 » Свято до Дня Незалежності та роковин від народження І.Бобервського в Доброгостові
13:31
Свято до Дня Незалежності та роковин від народження І.Бобервського в Доброгостові
  У с. Доброгостів відбулося районне спортивно-мистецьке свято. Дійство було приурочене до Дня незалежності України та 140-их роковин народження видатного краянина Івана Боберського.

  Святкування проходило на стадіоні "Карпати”. Від голови райдержадміністрації Михайла Винницького святочну громаду привітав заступник голови райдержадміністрації Іван Мізерник. Учасників свята здоровили голова районної ради Михайло Сікора, депутат обласної ради Михайло Задорожний, місцеві священики о. Любомир та о.Роман та сільський голова

 Заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації професор Оксана Вацеба у вітальному слові розповіла про видатну особистість Івана Боберського, його неоціненну працю на ниві популяризації здорового способу життя серед української молоді, розвиток української фізичної культури та спорту, патріотичне виховання.

  У святі взяв участь почесний ректор Львівського державного університету фізичної культури Мирослав Герцик.
Цікава і різноманітна програма зібрала на трибунах стадіону понад півтори тисячі глядачів.

  Концерт підготували самодіяльні колективи Доброгостова та Уличного.

  У святкуванні взяли участь сокільські рої Верхніх та Нижніх Гаїв, Уличного, Болехівців, Доброгостова. Вони вшанували День незалежності України та ювілей родоначальника товариств "Сокіл” і "Пласт” Івана Боберського сокільським вишколом.
Кульмінацією свята були Козацькі забави. За титул найсильніших та найспритніших боролися курені Старого Кропивника, Верхніх Гаїв, Меденич та Доброгостова. У програмі змагань було перетягування линви, піднімання ваги, метання довбні, естафета. У всіх чотирьох видах заслужену перемогу здобули господарі - Доброгостівський козацький курінь. На другому місці — команда зі Старого Кропивника, на третьому — з Верхніх Гаїв, четверте місце посів Меденицький курінь. Команди отримали кубки і дипломи управління молоді та спорту облдержадміністрації та райдержадміністрації, а також підтримку та бурхливі оплески глядачів.

  Глядачі захоплено вітали показові виступи акробатів - вихованців Дрогобицької ДЮСШ та учасників школи бойового гопака "Духобор”. За свої цікаві номери юні спортовці отримали солодкі призи.

  Переможці змагань та конкурсів були відзначені грамотами, кубками та подарунками управління молоді та спорту облдержадміністрації та райдержадміністрації. Доброгостівська СЗШ І-ІІІ ст., яка претендує на присвоєння імені Івана Боберського, отримала у подарунок від організаторів 11 футбольних та баскетбольних м'ячів, літературу для шкільної бібліотеки.

  Завершилося святкове дійство молодіжною дискотекою.

Переглядів: 895 | Додав: Микола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz