Дрогобицький район Львівська область
Чт, 02.05.2024, 05:20
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2012 » Вересень » 5 » Святкування Дня Незалежності в Доброгостові
15:57
Святкування Дня Незалежності в Доброгостові

Народ України відсвяткував уже 21-у річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі.

Цього року влада заплямувала величне свято мовним законом Колісніченка-Ківалова. На 21-у році Незалежності в державі брутально популяризують російську, завдяки закону в багатьох регіонах України цю мову вже затвердили у статусі регіональної. Але на наших теренах не діють злочинні закони і ми віримо, що це тільки чергове випробування для українців і незабаром наше життя зміниться на краще, особливо після чергових парламентських виборів. А 24 серпня є і буде найголовнішим державним святом України.

Цю визначну дату святкували і мешканці сіл Доброгостів та Бистрий, традиційно на стадіоні "Карпати" в с.Доброгостів, а також біля Пантеону Слави борцям за волю України. Розпочали святкування, як у нас заведено, з Богослужіння у храмі. Після відправи громада підійшла до Пантеону, де і відбулися урочистості за участю творчого колективу "Галичанка" та учнів школи. Також до громади з промовами звернулися: парох місцевої парафії отець Любомир, сільський голова Микола Лунишин, депутат районной ради Володимир Стецівка та директор школи Оксана Гарасим'як, які у своїх виступах привітали присутніх зі святом, а також побажали змін у державі і кращого майбутнього для наших дітей та закликали присутніх не бути байдужими до долі нашої рідної землі.

На стадіоні відбувся концерт за участю вокальних ансамблів "Ясени" (с.Ясениця) та "Галичанка"(с.Доброгостів).

На сайті можна подивитися відеозапис святкування у розділі "Відео".

Переглядів: 1122 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz