Дрогобицький район Львівська область
Чт, 02.05.2024, 14:04
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2012 » Жовтень » 18 » «Світлішає на світі, коли читають діти»
12:40
«Світлішає на світі, коли читають діти»

  Найвірніша з друзів – книжка рідна, мила.


  Наша в ній надія, в ній і наша сила.

  Слався, величайся, зіркою гори,

  Українська книжко, серед дітвори!

  Найбільше торжество знань – Свято книги. Особливо тоді, коли воно проходить у бібліотеці. Адже саме в царині знань діти якнайкраще розуміють, наскільки важливо товаришувати з книгою та як разом із нею опановувати шкільну науку, щоб навколишній світ ставав яскравішим і відкривав безліч цікавих речей.

  Напередодні святкування Всеукраїнського дня бібліотек Доброгостівська бібліотека-філія провела творчий захід для учнів 3-х та 4-х класів під назвою «О книго, пресвята богине, народу й роду берегине!» Свою любов та шану до книги демонстрували учні 3-А класу – Вікторія Козлітіна, Аня Марків, Юлія Лаврик, учні 3-Б класу – Софія Олійник, Вікторія Гарасим’як, Вероніка Мотуз та Оксана Боднар, а також учні 4-А класу – Назар Фірсаков (книжковий лікар), Христина Мокрицька, Галина Фарима, Марія Кафлик і Христина Баб’як. Школярі розповіли присутнім про історію виникнення першої книги і її значення в житті людини, озвучили правила поводження із книгою. Крім того, декламували вірші про користь книги та нагадали, що, шануючи її, кожен поважає і працю тих людей, які трудяться над її створенням.

  Цікавим і веселим моментом на книжковому святі були дитячі пісеньки «Мої улюблені казки» та «Сонечко надворі знову сяє» у виконанні юних талантів Соломійки Лоб та Романа Жагаляка. Велика подяка вчителям музичної школи села Доброгостів Ірині Олексин та Лідії Шимків за участь і підготовку дітей до свята. Їхні вихованці Тетяна Риботицька, Вікторія Козлітіна (цимбалісти) та Наталія Хандоняк (піаністка) подарували усім присутнім гарний святковий настрій, виконуючи різні музичні мініатюри.

  Після виступів учасники заходу охоче фотографувалися на згадку про цікаве свято, яке залишило багато позитивних емоцій та приємних вражень. Загалом, творчий захід продемонстрував шанобливе ставлення до книги та підтвердив, наскільки важливо прищеплювати учням любов до знань.

Завідувачка бібліотеки-філії с.Доброгостів Стефанія ПУШАК
Переглядів: 867 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz