Дрогобицький район Львівська область
Пт, 26.04.2024, 20:44
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2017 » Січень » 25 » Сьогодні тема тарифів на пасажирські перевезення на Дрогобиччині мала своє продовження
14:11
Сьогодні тема тарифів на пасажирські перевезення на Дрогобиччині мала своє продовження

  Сьогодні вранці перипетії навколо цін на пасажирському транспорті на окремих маршрутах розгорілися з новою силою. Деякі перевізники, всупереч рішенню вчорашніх громадських слухань, не повернулися до попередньої ціни, а після протестів мешканців деякі водії взагалі відмовилися везти пасажирів.

Так зробили, зокрема, водії на маршруті Стебник-Дрогобич. На місце прибув голова міста Петро Старосольський, був викликаний наряд поліції та складений протокол. Коли ж мер міста дав перевізникам телефон, щоб ті порозмовляли із своїм керівником - Пастушак Михайлом (ТзОВ "Сігма"), то один з водіїв просто послав свого керівника на три букви. Таке враження, що водії даного перевізника взагалі йому не підконтрольні і їздять (чи не їздять) самовільно, як хочуть.

Голова райдержадміністрації Володимир Шутко знову зібрав перевізників та нагадав їм про вчорашню домовленість. Володимир Шутко попередив керівників транспортних підприємств — якщо вони й надалі поводитимуться себе зухвало, райдержадміністрація буде змушена діяти радикально. Очільник району наголосив, якщо перевізники не виконають рішення вчорашніх слухань, на підставі скарг громадян райдержадміністрація розриватиме договори з несумлінними перевізниками. Натомість буде працювати з тими, хто діє у правовому полі, належно виконує взяті на себе зобов'язання, має порозуміння з органами місцевого самоврядування і громадами.

 

На маршруті Уличне - Трускавець водії виконують домовленість.

 

Переглядів: 608 | Додав: Микола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz