Дрогобицький район Львівська область
Пн, 29.04.2024, 13:17
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2010 » Липень » 27 » Щоб жилося веселіше
10:56
Щоб жилося веселіше
Милозвучним камертоном у пам’яті громади с. Рогізна відлунюють недавні спогади про виступ аматорів художньої самодіяльності с. Доброгостова Дрогобицького району, які відгукнулися на наше запрошення.

Дотепним гумором та дзвінкою піснею розважали гості рогізненців, які чисельно зібралися в Народному домі. Молоді, ініціативні люди с. Доброгостова ще 8 років тому створили при Народному домі гурт «Галичанка» та вокально-інструментальний ансамбль «Не журись», які славляться своїми виступами у Львівській області. Світла аура панувала в залі. Веселого настрою та позитивних емоцій додавали українські народні та сучасні авторські пісні, дотепні гуморески та інсценівки. Професійне виконання художніх творів, красиві костюми, вдала гра авторів створювали яскравий колорит свята.

сценка з гуморески "Хто в домі господар" - ТАРАКАН :)))


Програму виступу, який відбувався під назвою «Весело живеться нам в Україні», вміло підготувала музичний керівник Світлана Колодій. Коротко представила творчість аматорів сцени директор Народного дому Галина Жагаляк.

На завершення концерту виступив сільський голова с. Доброгостова Любомир Клепач, який брав активну участь у художній самодіяльності. Він поділився своїми думками щодо розвитку села шляхом підтримки ініціативи та власного вкладу у його добробут. Зауважив, що проблеми скрізь однакові – поганий стан доріг, забрудненість довкілля, брак коштів, однак потрібно гуртуватися, об’єднувати добрі наміри і шукати вихід. Якщо кожен зробить якусь добру справу для свого села - посадить різноколірні квіти, то й світ навколо із сірого стане кольоровим.

Зі словами подяки за змістовний концерт виступив сільський голова Бережниці Гнат Кухта. Аматори художньої самодіяльності нашого села подарували гостям на згадку оберіг.

За чашкою кави продовжилося спілкування, під час якого обговорювалися проблеми села. Люди обмінювалися ідеями, думками, творчими планами. Думаю, що ця зустріч додала громаді Рогізна віри у свої сили, бажання діяти, щоб і в нас жилося веселіше.

Наталя Тріщ

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 1263 | Додав: Капітошка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz