Дрогобицький район Львівська область
Пт, 17.05.2024, 12:28
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Ще два мільйони для Уличного
19:10
Ще два мільйони для Уличного

  Цього року на ремонт дороги Дрогобич – Довголука в обласному бюджеті було закладено 7 млн 235 тис грн. Згідно з оголошеним тендером, підрядники освоїли майже 6 млн грн., дійшовши до початку села Уличне. У резерві залишилося 1 млн 090 тис грн. Окрім того, голові комісії з питань промисловості, транспорту і зв'зку Михайлу Задорожному вдалося відшукати додатково ще 1 млн грн. на продовження ремонту цієї дороги. Служба автомобільних доріг визначила, що аби дійти до межі Стрийського району необхідно 12 млн грн. На цю суму і відбувся тендер, у якому перемогло ПП «Механіка-К». Цього року фірма має освоїти згадані вище 2 млн 090 тис грн. та ще 764 тис грн., які вдалося зекономити під час ремонту автошляху у с.Доброгостів за рахунок зниження ціни на асфальт.

  Учасники зборів в Уличному, які відбулися близько місяця тому назад, попросили підрядника прискорити початок ремонту доки цьому сприяє погода, а асфальтування почати зі сторони с.Доброгостів і рухатися до центру с.Уличне доки вистачить коштів. На продовження розраховують уже наступного року.

  Шляхоремонтники виконали обіцяне: почали фрезерування зруйнованих ділянок дороги ще до офіційного укладення угоди зі Службою автомобільних доріг. Сьогодні роботи в Уличному йдуть повним ходом – працює асфальтоукладник, катки, фреза…

  Дорога від Доброгостова до початку Уличного вже зроблена.

  А 30 вересня надійшла ще одна добра новина для мешканців Уличного. На засіданні комісії з питань промисловості, транспорту і зв’язку Львівської обласної ради розподіляли додаткові кошти на ремонт автошляхів області. І знову депутат Михайло Задорожний домігся виділення коштів для Дрогобицького району.
Отож, додатково ще 2 млн грн. скерують на ремонт дороги Дрогобич – Довголука. Тобто цього року для доведення до ладу уличненської дороги загалом передбачено 4 млн 854 тис грн.! Це дозволить полагодити автошлях від в’їзду зі сторони Доброгостова і аж за центр села.

  За інформаціюю газети "Галицька зоря"

Переглядів: 600 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz