Дрогобицький район Львівська область
Сб, 18.05.2024, 12:24
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2014 » Грудень » 9 » Ремонт дороги Дрогобич-Довголука відклали до весни
15:44
Ремонт дороги Дрогобич-Довголука відклали до весни

  Ремонт дороги Дрогобич-Довголука, на яку було виділено понад 5 мільйонів гривень, перенесли до весни 2015 року. 

  Про це вчора, 8 листопада, на передсесійному громадському слуханні розповів голова постійної комісії з питань ЖКГ, транспорту та зв’язку ЛОР Михайло Задорожний, інформує "Новий погляд".

  Під керівництвом Задорожного була створена робоча група, яка здійснила перевірку стану дороги.

  «Ми приїхали, щоб перевірити, як проходять ремонтні роботи. Як виявилося, там знято тільки верхній шар і зараз ремонтувати дорогу ніхто не буде. Мені важко уявити, що з цією дорогою буде до весни. Також мене цікавить, чому фірми, які виграли тендер не можуть освоїти коштів, які для них виділяються, у них нема ні техніки, ні засобів, аби проводити ремонтні роботи. Ми б хотіли заслухати керівника, який мав все це пояснити. На превеликий жаль, він на комісію не з’явився. Сьогодні його також нема і завтра на сесії, найімовірніше, не буде. А сьогодні приїхала громада Дрогобича, яка звинувачує нас у поганій роботі», - пояснив чиновник.

  За словами Задорожного, схожа ситуація відбувається й у інших регіонах Львівщини. 

  Депутат Олексадр Старовойт сказав: "На сесії ми не можемо почути начальника, сьогодні не можемо. Якщо ми не можемо вплинути на керівника, то давайте приймаємо рішення, щоб поставити питання перед Турянським про звільнення такого керівника". 

  Громада почала також вимагати ще й звернення до прокуратури через незалежне освоєння коштів та підозрілі тендери.

  Заступник голови Львівської ОДА Сергій Ростальний сказав, що Служба автодоріг напряму підпорядковуються Укравтодору, а тому звільнити його не можуть. Старовойт додав, що призначення відбувається за поданням Львівської ОДА.

  Роз’яснити питання депутати закликали начальника Служби автомобільних доріг Юрія Лазаренка, проте він вкотре проігнорував засідання. Депутати обіцяли винести на засідання сесії облради питання про звільнення члена ВО «Свобода» Лазаренка, який очолив службу автомобільних доріг ще на початку квітня 2014 року і нещодавно обіцяв, що бере ремонт дороги через Доброгостів і Уличне під свій особистий контроль.

Переглядів: 749 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz