Дрогобицький район Львівська область
Нд, 19.05.2024, 01:27
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2013 » Жовтень » 14 » Про водопостачання школи в Уличному
11:06
Про водопостачання школи в Уличному
  11 жовтня за дорученням голови райдержадміністрації Михайла Винницького перший заступник Степан Рудницький провів робочу нараду щодо вирішення проблеми водопостачання школи в с. Уличне. У нараді взяли участь Уличнянський сільський голова Анатолій Коренських, директор комунального підприємства "Дрогобичводоканал” Роман Шагала, інші керівники.

Проблема, за інформацією керівника водоканалу, виникла через незадовільний стан водопроводу. Загалом, сільські водопровідні мережі, які свого часу перебували на балансі колгоспів, а зараз практично залишилися без господаря, є сьогодні у далеко не найкращому стані. Для того, щоб обговорити всі проблемні питання у цьому плані, прийнято рішення провести наступного тижня в райдержадміністрації спільну зустріч керівництва водоканалу та сільських голів 11-ти населених пунктів, які користуються централізованим водопостачанням.

Щодо ситуації в Уличному, на місце виїде комісія за участю фахівців райдержадміністрації, водоканалу, місцевого самоврядування, щоб визначити необхідний об'єм робіт для забезпечення стабільного водопостачання школи.

Створення належних умов для навчання сільських школярів є одним з першочергових завдань, які ставить перед місцевими органами влади Президент України.
Переглядів: 588 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Доброгостів

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz