Дрогобицький район Львівська область
Пт, 26.04.2024, 17:33
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2016 » Грудень » 27 » Питання перевезень пасажирів сьогодні стояло на порядку денному в райдержадміністрації
19:54
Питання перевезень пасажирів сьогодні стояло на порядку денному в райдержадміністрації

  Про організацію пасажирських перевезень в Дрогобицькому районі йшлося сьогодні, 23 грудня на нараді, яку провів перший заступник голови Дрогобицької райдержадміністрації Віталій Скоропад. Разом з керівниками підприємств перевізників з метою організації належного надання послуг з пасажирських перевезень узгоджувались графіки руху транспортних засобів у новорічні та Різдвяні святкові дні, в січні місяці. Було прийнято рішення, що перевізники будуть дотримуватись графіків руху згідно паспортів маршрутів, як у вихідні та святкові дні.
  Наступним питанням, що розглядалось на нараді було обов’язковість встановлення та надання доступу до GPS-модулів з підключенням до єдиного реєстру на транспортних засобах.
  Також обговорювались проблемні питання щодо підвищення вартості проїзду на маршрутах №171 Трускавець АС – Уличне, що виконує ТзОВ «Канзас» та №363 Трускавець АВ – Доброгостів через Станилю, що виконує  МКП «Транс-Екіпаж». На нараді було вирішено провести у вівторок, 27 грудня, більш предметний діалог між перевізниками та сільськими головами та узгодити вартість проїзду.

Переглядів: 608 | Додав: Микола | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Зимівки

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz