Дрогобицький район Львівська область
Нд, 28.04.2024, 10:43
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2011 » Лютий » 7 » Підготовлено до друку довідник про адміністративно-територіальний поділ Львівської області
09:42
Підготовлено до друку довідник про адміністративно-територіальний поділ Львівської області
Львівською обласною державною адміністрацією у січні 2011 року підготовлено видання „Адміністративно-територіальний поділ. Місцеві громади та органи державної влади Львівської області». У довіднику подано відомості про 9 міст обласного значення Львівщини, 35 міст районного підпорядкування, 34 селища, 1840 сіл, а також про 732 районні, міські, селищні й сільські ради, підпорядковані їм населені пункти та їх площі, інформація про визначні місця і пам'ятки області. Другою складовою частиною довідника с алфавітний покажчик 1928 населених пунктів. В алфавітному покажчику населених пунктів зазначено скорочену назву районів та місцевих рад. Подано назви сіл та селищ, які були перейменовані.

На двадцяти картах, розміщених в довіднику, відображено стан життєзабезпечення кожного села та селища Львівської області за окремими показниками (промислові та сільськогосподарські підприємства, заклади освіти, охорони здоров'я, культури, відстані до м. Львова, кількість жителів тощо).

Також, довідник містить чотири тисячі прізвищ та телефонів депутатів обласного, районного, міського рівнів, партійність та їх територіальну приналежність й телефони керівників районних та міських органів державної влади та місцевого самоврядування Львівщини.

Довідник призначений для використання у повсякденній роботі підприємств, установ і організацій усіх форм власності, органів місцевого самоврядування, територіальних органів виконавчої влади, засобів масової інформації. Його можна використовувати як презентаційний матеріал про Львівську область. Приблизна вартість довідника 18 грн.

Якщо Вас зацікавило зазначене видання, з метою уточнення тиражу необхідно до 15 лютого 2011 року надіслати замовлення на довідник до обласної державної адміністрації (79008, м Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 243 або електронною поштою: f.aleinikov@Lodo.gov.ua).
Переглядів: 1633 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz