Дрогобицький район Львівська область
Вт, 21.05.2024, 20:48
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2015 » Червень » 1 » Новий голова Дрогобицької РДА відвідав свято останнього дзвоника в Доброгостові
20:41
Новий голова Дрогобицької РДА відвідав свято останнього дзвоника в Доброгостові

  29 травня у всіх школах, навчально-виховних комплексах Дрогобиччини відбулося свято останнього дзвоника. Так співпало, що свій перший робочий день в якості голови Дрогобицької районної державної адміністрації розпочав напередодні призначений на цю посаду Максим Лісогор. Він  цього дня побував на святі останнього дзвоника в школах Доброгостова та Ясениці-Сільної. Цього року в Дрогобицькому районі одинадцятий клас закінчили 301 учень, з них сім золотих медалістів та 21 срібних, дев’ятий клас завершили 645 учнів, яких ще чекають випускні екзамени.
  Урочисті лінійки розпочалися виконанням Державного гімну України, відчувався національно-патріотичний настрій, адже випускники одягли вишиванки та одяг з національною символікою, дівчата вплели у волосся жовто-блакитні стрічки. Діти кажуть – таким чином хочуть підтримати свою країну, адже ситуація в державі зобов’язує кожного з нас усіма силами допомогти нашій армії, нашим воїнам. До цього долучаються і школярі навчальних закладів району. Тому на урочистій лінійці в Доброгостівській школі заступник командира військової частини, що дислокується в місті Дрогобичі, вручив почесну грамоту-подяку директору школи Оксані Гарасим’як за допомогу, яку зібрали учні та вчителі цього навчального закладу. Привітали випускників, їх батьків, педагогічний колектив з цим святом місцеві парохи УГКЦ та УПЦ КП, голова Дрогобицької РДА Максим Лісогор, депутат районної ради  Володимир Стецівка, в.о. начальника відділу освіти Іван Стецко, директор школи, сільський голова.  Максим Лісогор та Оксана Гарасим’як від імені адміністрації та дирекції школи  за мужність та героїзм вручили подарунки та квіти учасникам АТО, їх дружинам та дітям.
  Звичайно, що такі події є хвилюючими та такими, що переповнюють емоції в першу чергу одинадцятикласників, які водночас прощаються з рідною школою та вступають в нове, ще незвідане доросле життя.

  

Переглядів: 1056 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Місця

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz