Дрогобицький район Львівська область
Пн, 06.05.2024, 02:13
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2012 » Лютий » 9 » На Дрогобиччину завітав "Ревізор" з Ольгою Фреймут
21:43
На Дрогобиччину завітав "Ревізор" з Ольгою Фреймут

У Трускавці та Дрогобичі побувала телепередача "Ревізор" (Новий канал). Трускавецькі готелі "Женева" (цей заклад є приймаючим готелем до Євро-2012) , ресторани "Гражда" та "Йо-майо" отримали надзвичайно негативні відгуки. А ресторани "Прип’ять" (комплекс "Залісся") та "Черемшина" у Дрогобичі, коротко кажучи, просто спозорилися.

Як відомо, ведуча програми разом зі знімальною групою відвідують готелі, заклади громадського харчування та інші об’єкти інфраструктури. На жаль, ціна у подібних закладах практично ніколи не відповідає якості.

Рекомендації від телепередачі "Ревізор" отримали лише готель "Ріксос-Прикарпаття" і ресторан "Козацький хутір".

дивитися відео
Переглядів: 2255 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
avatar
0
1 Чайка • 16:00, 10.02.2012
Бачили, бачили!!! Якісь у вас там всі налякані! Таке враження, що охороняють не кухні, а військові обєкти..... cool cool cool cool cool
avatar
0
2 Чайка • 16:23, 10.02.2012
"Ви такий солідний мужчина, а оберігаєте туалети. Невже це край вашого кар'єрного бажання???" online2long online2long online2long
avatar
0
3 Микола • 23:06, 10.02.2012
налякані) і це при тому, що "Ревізор" в Трускавці була три дні і всі ресторани добре про це знали, і був час на підготовку для всіх. Але дехто зробив з своїх закладів дійсно таємні обєкти. Я вважаю, що кожна людина повинна знати де і як готують. І ось такі приватні ініціативи (бо це приватний телевізійний канал) набагато ефективніші за підкуплені державні ревізійні служби.

В Європі за такими "ревізорами" записуються в чергу. Як не як безкоштовна реклама на всю краІну. В Україні ж, щоб не показувати всіх шкелетів в шафі, закривають всі двері перед народними контролерами. І для чого їм безкоштовної реклами, гроші і так зароблять на підігрітих помиях. А чого варті не потурбовані інтелектом вирази фізіономій деяких адміністраторів, охоронців ...

Звісно, ця передача - це шоу. Хотілося б, щоб такі передачі мали більший вплив, щоб після них були якісь наслідки. Щоб хоча б один представник був з санстанції. Але навіть таке поверхневе шоу показало, скільки проблем у закладах харчування. І невже приємно бачити таку "Черемшину" навиворіт? Ціни зашкалюють догори, а санітарія - донизу. Ось де беруться хвороби: в їдальнях, у лікарнях,на ринку. Переконаний, що, якби такі передачі проводили в медичних закладах, було б не краще. А "Залісся"? Стільки амбіцій, а наяву навіть побоялися показати свою кухню. Та за цей час могли б уже і прибрати і не позорити місто.

ех... далеко нам ще до Європи...

А тим часом частіше харчуйтеся дома і не забувайте за собою прибирати ))))
avatar
0
4 Капітошка • 00:56, 11.02.2012
Микола, погоджуюсь з тобою..... Та ті совдепівські кнайпи які косять під євро-круті стандарти..то таке... Найбільше здивувала "Женева". Відомий на всю нашу і не тільки нашу країну санаторій. Стільки там завжди всіляких заходів відбувається. Санаторій вже не одноразово виступав приймаючим спонсором кінофестивалів у Трускавці. І якось і дивно і дико було бачити їхню реакцію на Ревізора.... І справді починаєш задумуватись... чи відповідають в нашій країні на ресторанах і готелях вивіски VIP. "Елітний" і позахмарні ціни тій якості послуг, які вони надають??!? Думаю. що все це понти і суцільна обдираловка.

Тому й не дивно, що учасники Євро-2012 масово відмовляються жити в Україні. Навіть ті країни, які за жеребом повинні проводити матчі групового раунду в українських містах, підшукують собі затишні місця в Польщі. Черговою збірною, яка вирішила базуватися у Польщі, стала команда Данії.
З-поміж 16 збірних Євро-2012 в Україні вирішили базуватися тільки дві команди: самі господарі турніру, шведи і французи. Всі інші розташуються у Польщі.
avatar

Випадкове фото
з альбому Зимівки

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz