Дрогобицький район Львівська область
Вт, 21.05.2024, 12:24
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2015 » Червень » 13 » Михайло Задорожний: "Доброгостівчани задоволені виконанням робіт по ремонту дороги через Доброгостів"
09:01
Михайло Задорожний: "Доброгостівчани задоволені виконанням робіт по ремонту дороги через Доброгостів"

  Надворі літо – найсприятливіший період для ремонту доріг. На цю тему журналісти "Галицької зорі" спілкуємося з депутатом Львівської обласної ради, головою постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту і зв’язку Михайлом Задорожним.
- Михайле Леоновичу, днями Ви інспектували ремонт дороги у селі Доброгостів. Чим викликана ця поїздка?
- Минулого тижня голова ЛОДА Олег Синютка зібрав на нараду керівників шляхоремонтних організацій, котрі стали переможцями тендерів на Львівщині. Її учасники дійшли згоди, що кожному підприємству з обласного бюджету перерахують як передоплату 30% коштів, передбачених на ремонт доріг. Фінансове управління ЛОДА переказало Службі автомобільних доріг області 26 млн грн., які пропорційно мали розподілити між підрядниками. Та чомусь ніхто з підрядних організацій коштів так і не отримав. Тож власники підприємств, маючи гіркий досвід недоплати попередніх років, погрожують припинити роботи. Це ж стосується і ремонту дороги у напрямку Доброгостова.
Я терміново виїхав на місце проведення ремонтних робіт, запросивши заступника начальника Служби автомобільних доріг Василя Барановича та представника стрийського підприємства «Механіка К» Василя Стефанюка. Проінспектувати якість ремонту прийшли і представники громади Доброгостова. Усі залишилися задоволеними виконанням робіт, залученням великої кількості спецтехніки. Шкода лише, що підприємству так і не заплатили аванс.
  Після того я зателефонував голові облдержадміністрації, який скликав термінову нараду, щоби з’ясувати причини затримки коштів Службою автодоріг і не допустити зриву асфальтування. Маю надію, що питання найближчими днями таки буде вирішене. Бо мешканці Доброгостова запевняли, що коли підприємство «Механіка К» забере техніку і поїде на інший об’єкт, вони пікетуватимуть ЛОДА, і я їх підтримаю. Триматиму це питання на контролі. Тим більше, що Служба автомобільних доріг не розіграла тендер на всю ділянку дороги, на яку передбачені кошти, а лише до межі села Уличне. Тож 1,2 млн грн. із передбачених 7 млн 235 тис грн. можуть просто повернутися до бюджету. Це питання розглядатимемо на засіданні комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту і зв’язку облради.

Переглядів: 630 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Дорогою в село

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz