Дрогобицький район Львівська область
Пн, 29.04.2024, 14:27
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2011 » Грудень » 19 » Лунишин vs Клепач
01:25
Лунишин vs Клепач

Вже більше року, починаючи з моменту обрання нового сільського голови в селах Доброгостів і Бистрий триває конфлікт між теперішнім головою М.Лунишином і попереднім - Л.Клепачем, який на виборах отримав на 14 голосів менше.  Керівник ГО "Сила в громаді" п.Клепач  за підтримки частини депутатського складу фактично створив опозицію у сільській раді. І всі важливі питання, що виносяться на сесію проходять через гостру дискусію між прихильниками і противниками теперішнього сільського голови. 

А на сесію, яка відбулася у п'ятницю, 16 грудня і на якій основним питанням вже вкотре стояло обрання нового секретаря сільської ради Л.Клепач вирішив прийти з відеокамерою. Відеозйомка, яку він проводив викликала гостре невдоволення у частини депутатів і п.Ткачишина В., який був присутнім на засіданні сесії просто як громадянин села і який власне першим висловив незгоду. Після запеклої дискусії сесія була закрита достроково, а зазняте відео з'явилося в інтернеті на сайтах Доброгостова і Трускавецкий вісник.

Переглядів: 896 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
avatar
0
1 Добр • 00:27, 20.12.2011
Нарешті хоть хтось чесно написав, що вже рік "триває конфлікт між теперішнім головою М.Лунишином і попереднім - Л.Клепачем, який на виборах отримав на 14 голосів менше". Правда Клепач у одному із свїх коментарі називає це контролем влади. І кожна тверезо мисляча людина мала б бути на його боці. Чому ж не всі погоджуються з колишнім головою. Напевне тому, що не вірять у його благі наміри, а може ще добре памятають як він головував.
avatar
0
2 Любомир Клепач • 01:21, 20.12.2011
Підтримую Миколу, дійсно майже всі важливі питання проходять гостру дискусію. І це добре. Загальне "одобрямс" розпочало закінчуватися ще у 1991 році. У Доброгостові чомусь захотіли продовження "одобрямсу". Не розумію причому тут різниця у кількості голосів. Є обраний голова і нехай працює але у рамках закону, а не "я так сказав" або "я думаю, що то є нормальний порядок денний, який я зачитав" чи "не оберем секретаря далі не працюємо". Де тут ви бачите роль депутатів, які представляють інтереси свого виборчого округу та місце для ЗУ "Про місцеве самоврядування в Україні"
avatar
0
3 Добр • 17:12, 20.12.2011
Ніякого "одобряс" ніхто ні від кого не вимагає, а от жити за принципом "а Баба Яга проти" справляє враження навязливої ідеї.
avatar
0
4 Любомир Клепач • 23:56, 21.12.2011
Коли так то прошу Миколу назвати хоча б 3-4 питання, які заблокували діяльність сільської ради і в чому їх неконструктивність. Казати комусь іншому можна, а мені для чого? Я був майже на всіх сесіях (не користуюся розповідями), знаю роботу сільської ради, як установи та підривної діяльності на сесійних засіданнях не бачив, окрім тих питань, що голова насилу хочу пропхати, і які не лежать у площині закону.
avatar
0
5 Любомир Клепач • 00:03, 22.12.2011
Якщо Ткачишин висловив незгоду зі проведенням знімання на камеру тоді з якою метою він знаходився на сесії? Надіюся Микола запитає Ткачишина і напише відповідь
avatar
0
6 Любомир Клепач • 23:41, 22.12.2011
Миколо, я не просив лити водичку, а відповісти на конкретні запитання. Зрив сесії відбувся вперше і тільки через те, що голова не хотів ставити на голосування варіант порядку денного запропонованого депутатами Жагаляком М. та Галичем Р. Причому тут посторонні особи. Я з Ткачишином не сварився, це в нього незрозумілі притензії для мене.
avatar
0
7 Капітошка • 20:06, 23.12.2011
Микола, будь яка публічна людина: чи то президент, чи то сільський голова і депутати Рад, мають завжди бути готовими до того, що їх може знімати відеокамера і що їх розмову можуть записувати..... І відеозйомки можуть провадитись не тільки от так відкрито, як це було на сесії..... а можуть знімати прихованою камерою і причому вже не тільки журналісти...а зацікавлені служби.

Я бачу ми всі забули в якій державі живемо, і занадто розслабились.... Тут крім відеозйомок ще й телефони прослуховуються...і збирається інформація в досье, яка може бути використана в любий час проти людини.

Тому завжди і в будь-якому випадку, особливо людям-чиновникам і депутатам, треба дотримуватись закону і навпаки наполягати на прозорості і відкритості засідань і процедур прийняття рішень, щоби потім ніхто не міг їх звинуватити в не правдивості, перевищенні службових повноважень і корупційності.
avatar

Випадкове фото

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz