Дрогобицький район Львівська область
Нд, 05.05.2024, 16:17
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2013 » Серпень » 15 » Козацькі забави в Закичірці. Як це було...
23:06
Козацькі забави в Закичірці. Як це було...
  Весела козацька мелодія, дзвінкоголоса українська пісня та вірші, спортивні змагання, величезний казан з козацькою юшкою, запальні танці та феєрверк... Так проходили  козацькі забави в Закичірці

  Святкування відбулося на спеціально підготовленому майданчику недавно спорудженого сільського стадіону, де зібралося кілька сотень мешканців Уличного, Доброгостова, Бистрого і, мабуть, всі до одного жителі Закичірки. Також були гості з інших регіонів. Зокрема, прочитавши в інтернеті про те, що в нашому краї відбудеться таке грандіозне дійство, в село приїхали торгаші різними сувенірами, вишитими рушниками та іншими витворами народного мистецтва.

  Після декламування віршів найменшими учасниками концерту, публіку розважали музичний гурт "Обрій", сольні виконавці Христина Терлецька, Наталія Бекиш, Вікторія Галик, Олександр Шута та інші місцеві таланти.

  А далі почалися змагання, і неабиякі, а козацькі. Цьогоріч в змаганнях взяли участь 6 команд: Закичірка, Бистрий, Горбок, Яцьків, Бобівці та Нетеча. Перед початком кожного змагання учасникам розповіли правила гри. Серед випробувань - піднімання колоди, штовхання воза, перетягування канату, стрибки в мішках, бій на колоді. В результаті перше місце розділили козацькі гурти Яцьківа та Нетечі, друге - Бистрий, третє здобула Закичірка. Та, як висловився організатор і ведучий дійства Іван Гасендич, переможених в цей день не було, були тільки переможці. Всі команди були нагороджені подарунками.

  Загалом свято принесло тільки найкращі враження та задоволення, як для учасників так і для глядачів. Маємо надію, що "Козацькі забави" стануть традиційними у Закичірці і будуть проводитись щорічно.

Фотографії можна переглянути в альбомі - Закичірка. Козацькі забави
Відео в FullHD якості можна подивитися тут
Переглядів: 980 | Додав: Микола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz