Дрогобицький район Львівська область
Нд, 19.05.2024, 15:50
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2020 » Жовтень » 6 » Кандидати на вибори до Трускавецьої міської ради від нашого округу
19:53
Кандидати на вибори до Трускавецьої міської ради від нашого округу

Маємо повний перелік кандидатів у депутати до Трускавецької міської ради. Загалом маємо 15 партій та 361 кандидатів.

Трускавецька ОТГ буде поділена на 4 округи:
округ 1 - село Модричі + північна частина Трускавця, кількість виборців 6709 (в т.ч. Модричі - 1027)
округ 2 - центральна частина Трускавця, кількість виборців 5436
округ 3 - село Станиля + південний схід Трускавця, кількість виборців 5666 (в т.ч. Станиля - 990)
округ 4 - села Доброгостів, Уличне, Орів, Бистрий, Зимівки, кількість виборців 6724

(Загальна кількість виборців 24535)

По нашому окрузі 82 кандидати.
Наводимо перелік та таблиці усіх кандидатів.
Особливо слід звернути увагу на першу трійку кандидатів у загальному виборчому списку, бо саме вони скоріш за все і стануть депутатами за новою змішаною виборчою системою.. Детальніше про те, як буде відбуватися голосування та підрахунок голосів, можна прочитати ТУТ.


ВАРТА (ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ АЛЬЯНС РЕГІОНАЛЬНИХ І ТЕРИТОРІАЛЬНИХ АКТИВІСТІВ)    

Партія утворилася внаслідок розпаду партії УКРОП Ігоря Коломойського. В цю гілку відійшли ті, хто не хотів йти в новий проект За Майбутнє. Керівник партії Ігор Зінкевич. Після Євромайдану активіст почав працювати у штабі місцевої поліції інженером-програмістом. Доступ Зінкевича до оперативної інформації правоохоронців став однією з причин популярності групи «Варта 1» у соцмережах – саме там найшвидше з’являлася інформація про резонансні ДТП, злочини та вуличні інциденти у Львові. У результаті вже через рік група «Варта 1» лише у Facebook налічувала понад 85 тис. учасників, а її успіх забезпечив впізнаваність Ігореві Зінкевичу, який став депутатом Львівської міськради.

В нашому окрузі партія не предствлена жодним мешканцем наших сіл.

1    Малик Ростислав Теодорович
2    Геращенко Олена Миколаївна
3    Дорожівський Олег Тарасович
4    Мадарич Оксана Миколаївна
5    Блажівський Юрій Олегович
6    Айбін Андрій Богданович
перша трійка партії    
    Дробчак Ольга Григорівна
    Блажівський Олег Іванович
    С’єдіна Леся Миколаївна


Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"    

Представляти дану партію, думаю, не потрібно. Бо вона усім відома. Її лідером є Юлія Володимирівна Тимошенко.

Першим за списком йде син колишнього мера Трускавця Я.Грицак. Від нашого округу в першій трійці нікого. Але 4-те місце - Гундер Тетяна Миколаївна з Уличного. Від Доброгостова один представник - Козар Ярослав Степанович, на жаль, аж на 17-тому місці у списку. Щоб він пройшов в депутати, по округу партії треба набрати виборчу квоту (400-500 голосів залежно від явки) і щоб він набрав не менше 100 голосів (25% від квоти). І при цьому, щоб більше ніхто в окрузі не набрав більше за нього плюс, щоб в інших округах не була така ж ситуація. Лише в цьому випадку він зможе піднятися по списку уверх і стати депутатом від нашого округу. Два кандидати від партії по округу - не місцеві

1    Козар Ярослав Степанович
2    Марголич Володимир Васильович
3    Гундер Тетяна Миколаївна
4    Галин Володимир Миколайович
5    Капко Леся Ярославівна
6    Горічко Ігор Миколайович
перша трійка партії    
    Грицак Ярослав Львович
    Данчишак Дмитро Васильович
    Гнідан Андрій Михайлович


Всеукраїнське об’єднання "Свобода"    

Партія відома. Голова партії - Тягнибок Олег Ярославович.

В першій трійці представників нашого округу немає. І найвищим по списку є Кравецький Василь Володимирович під номером 6. Він зможе пройти тільки при умові, що партія набере 400-500 голосів і він набере найбільше. І при цьому в інших округах ніхто на набере більше за нього голосів. Це стосується усіх кандидатів у даному списку. Шанси тоді однакові. Але, оскільки партія не настільки популярна (потрібно мінімум 12-15% підтримки в окрузі), то скоріш за все депутатами стануть люди з першої трійки, які не представлятимуть наші інтереси, бо є мешканцями Трускавця. Це при тому, що партія набере 5%, що можливо.

1    Кравецький Василь Володимирович
2    Жагаляк Микола Миколайович
3    Бекеш Світлана Іванівна
4    Ірод Василь Васильович
5    Савчин Галина Іванівна
перша трійка партії    
    Габшій Богдан Миколайович
    Наконечний Юрій Осипович
    Пристай Руслан Степанович


Голос

Очільник партії Лідія Клименко. Проект створений відомим співаком С.Вакарчуком, який відмовився потім від політичної діяльності. Це вдруге він так поступив, зрадивши своїх виборців, які голосувати саме за нього як обличчя партії.

Найвище по загальнному списку місце по нашому окрузі - №10 - це колишній сільський голова Лунишин Михайло Миколайович. Має шанс пройти тільки тоді, коли партія в окрузі набере 400-500 голосів і він набере найбільше. При цьому, якщо в жодному іншому окрузі не буде таких же конкурентів. 

Цікаво те, що партія має трьох представників від Доброгостова і жодного від Уличного чи Орова. Тобто, вся ставка на Доброгостів. І тому, щоб набрати виборчу квоту, партії тут потрібно набрати не менше чверті усіх голосів в Доброгостові. Враховуючи те що є багато інших відомих кандидатів, сценарій нереалістичний. Хіба що якимось чином партія ще знайде прихильників і в Уличному та Орові.

1    Лунишин Микола Михайлович
2    Кілас-Кропивницька Анна Олександрівна
3    Настьошин Роман Євгенович
4    Дутка Андрій Миколайович
5    Сюма Юлія Ігорівна
6    Титар Наталя Василівна
перша трійка партії    
    Клепач Галина Іванівна
    Настьошин Марія Леонідівна
    Маєвич Роман Йосифович


Громадянська позиція    

Головою є Анатолій Гриценко. Згідно різних опитувань (наприклад, цього), партія в нашому регіоні має значний рейтинг. В партії багато активних громадських діячів.

Усі без виключення кандидати по місцевому списку від наших сіл. При цьому у рівних частинах: 2 від Доброгостова, 2 від Уличного і 1 від Орова. В першій трійці є також представник від села, голова с.Модричі, Л.Флюнт, який у своїй передвиборчій агітації стверджує, що йде, щоб представляти інтереси сіл у місті. Але представник він села, яке не належить нашому округу. Найвищий по списку Білан Василь Ігорович під номером 6, що для рейтингової партії є якраз межею (більше за 5-6 депутатів в міській раді, скоріш за все не буде мати жодна партія). Інші, що по списку, в тому числі від Доброгостова, зможуть пройти тільки якщо наберуть голосів більше за інших в нашому і інших округах, щоб вистачило на прохідний мандат.

1    Білан Василь Ігорович
2    Грицишин Ірина Миколаївна
3    Васьків Лідія Василівна
4    Коркішко Микола Миколайович
5    Баран Юрій Володимирович
перша трійка партії    
    Степаненко Андрій Федорович
    Флюнт Мирон Любомирович
    Губицька Мар'яна Володимирівна


Європейська солідарність

Партія Петра Олексійовича Порошенка.

В загальноукраїнському рейтингу партія на другому місці. В нас також в лідерах.

Усі в місцевому списку кандидати є вихідцями з нашого округу. При цьому виходець з Уличного Стасик Ігор Степанович є номером 2 у загальному списку. Фактично це перший кандидат із усіх, що вище, який майже гарантовано проходить (окрім випадку, коли набере менше за інших і посуниться вниз). Цікавий нюанс, що від Уличного аж 4 кандидати, від Доброгостова 2 та від Орова 1. Набрати виборчу квоту у 400-500 голосів в межах округу для партії не має буте важко, оскільки усі кандидати є досить популярними. Другим найвищим по списку (під №5) є депутат районної ради від села Уличне Михайло Галик. Під номером 6 - сільський голова Доброгостова і Бистрого Любомир Пасемко. Також у списку сільська голова Орова та Зимівок - Тетяна Сухроменда. Плюс від Доброгостова ще один відомий кандидат (хоч і під останнім номером у списку) лічничий Василь Кінаш. Але, знову ж таки, партія навряд чи набере більше як 5 мандатів. Тому прохідним (крім номера 2) буде ще, скоріш за все, тільки одне місце. Лише при умові, якщо перші по загальному списку кандидати від партії наберуть менше голосів і вискочать із п'ятірки, є шанс стати депутатами зразу у двох чи навіть трьох кандидатів з місцевого списку партії. Внутрішня партійна боротьба в межах списку по нашому окрузі тут буде дуже цікавою.

1    Галик Михайло Несторович
2    Пасемко Любомир Васильович
3    Сухроменда Тетяна Петрівна
4    Марков Андрій Вікторович
5    Кухар Олеся Іванівна
перша трійка партії    
    Стародуб Анатолій георгійович
    Пономаренко Наталія Анатоліївна
    Стасик Ігор Степанович


За Майбутнє    

Очільник партії Ігор Палиця. Партія утворилася з партії Коломойського УКРОП. Так само, як і Слуга Народу, має багато прихильників серед тих, хто не любить націоналістів. Журналістські розслідування пов'язують партію із олігархом Ігорем Коломойським, офіційно члени партії цей зв'язок заперечують, але відомо, що партія фінансується даним олігархом. Партія критикує уряд Зеленського, щоб підібрати тих, хто розчарувався в ньому.

В першій трійці жодного представника наших сіл. Під №5 мешканець Уличного Гасендич Володимир Богданович. Навряд чи партія набере більше 4 депутатів. Хоча, політехнологи партії добре працюють на її рейтинг. Тому все можливо. Хоч від Доброгостова аж 4 кандидати, але всі вони останні у загальному виборчому списку. І знову ж таки, тут перевага кандидата з Уличного в тому, що він єдиний від Уличного. І якщо партія набрала б 400-500 голосів по окрузі - то він би був у лідерах.

1    Гасендич Володимир Богданович
2    Гарасим’як Андрій Степанович
3    Ткачишин Олена Степанівна
4    Гундер Микола Миколайович
5    Хандоняк Анна Іванівна
6    Присташ Любов Михайлівна
перша трійка партії    
    Домбровська Зоряна Миколаївна
    Кенц-Березюк Іванна Михайлівна
    Бутим Володимир Мирославович


Конгрес Українських Націоналістів    

Конгрес Українських Націоналістів - права політична партія України, заснована 18 жовтня 1992 року в Києві. До березня 2003 року партію очолювала народна депутатка трьох скликань Ярослава Стецько. Після її смерті лідером партії став Олексій Івченко, екс-голова компанії «Нафтогаз України». З 2010 року партію очолює Степан Брацюнь.

Друга партія, яка має від нашого округу гарантованого кандидата. Це №2 у загальному списку партії Стецівка Володимир Іванович, заступник голови районної ради. Порівно розподілені кандидати від наших сіл. Але усі інші в останніх номерах у загальному списку, крім №11, де відомий архітектор Іван Дмитришин. Але цей номер не прохідний, бо партія, хоч і популярна в регіоні, не зможе набрати більше 5-6 мандатів.

1    Стецівка Володимир Іванович
2    Костище Михайло Володимирович
3    Дмитришин Іван Мирославович
4    Фендак Оксана Йосипівна
5    Хімчук Оксана Миколаївна
перша трійка партії    
    Кісак Андрій Ігорович
    Стецівка Володимир Іванович
    Бучкович Роман Ярославович


Народний Рух України    

Партія, яка стала основною силою у проголошенні Незалежності України на початку 90-их років. Відомий її лідер - Вячеслав Чорновіл, який загинув у автокатастрофі. Теперішній очільник партії - Кривенко Віктор Миколайович.

У першій трійці є представник нашого округу Роман Дурбак (№2), але він є мешканцем Трускавця. Тобто, як такого, представника будемо мати. Але чи буде він відгукуватися на проблеми селян - це вже інше питання. Місцевий список виділяється тим, що у ньому аж 8 кандидатів (в інших партій найбільше - по 6). По списку під номером 6 йде директор птахофабрики Янів Мирослав Володимирович. Партія має шанси, оскільки у списку такі публічні люди, як заступник директора Уличненської школи, директор стадіону в Доброгостові та землевпорядник Доброгостова. Але сумнівно, що партія набере виборчу квоту в межах одного округу, щоб кандидати могли змагатися за прохідні місця по списку.

1    Янів Мирослав Володимирович
2    Стрепка Марія Михайлівна
3    Филяк Оксана Василівна
4    Дурбак Роман Володимирович
5    Фендак Ярослав Васильович
6    Стецівка Ярослав Іванович
7    Гладка Надія Юріївна
8    Микиташ Віктор Богданович
перша трійка партії    
    Яворський Юрій Михайлович
    Дурбак Роман Володимирович
    Крамар Руслан Ярославович


Національний Корпус    

Українська націоналістична політична партія, створена шляхом об'єднання громадського руху «Чесні справи» і Громадської організації «Патріот України» 14 жовтня 2016 року. Основою партії стали учасники АТО та ООС на Донбасі. Керівником партії є Андрій Білецький.

Єдиний місцевий представник від нашого округу Дубик Іван Олексійович з села Орів. І то він в кінці списку. Невже в Доброгостові і Уличному не знайшлося учасників АТО? Кидається в очі дві речі: у місцевому списку майже всі без вищої освіти і абсолютно всі безробітні.

1    Дубик Іван Олексійович
2    Мацишин Юрій Михайлович
3    Супик Тетяна Ігорівна
4    Сорока Ольга Володимирівна
5    Прокопів Вадим Миколайович
перша трійка партії    
    Федевич Леонід Михайлович
    Пилипів Микола Ілліч
    Волік Анатолій Миколайович


Об'єднання "Самопоміч"    

Партія асоціється в більшості громадян із мером Львова Андрієм Садовим, але сам Садовий у списку аж під 80-тим місцем. Лідером партії є Оксана Сироїд. А Садовий є лідером іншого проекту під назвою "Об'єднання «Самопоміч», хоч ця громадська організація також влилася у дану партію разом із батальйоном "Донбас" та партією "Воля". Своєю ідеологією партія визначає як «християнську мораль та здоровий глузд»

Під номером 4 у загальному списку від нашого округу йде директорка Доброгостівської школи Савчук Світлана Ярославівна, а під номером 5 у загальному списку заступник директора Уличненської школи Білан Світлана Любомирівна. Кандидати ніби відомі дуже, але чи сама партія достатньо популярна? Дуже багато партій, які мають авторитетних кандидатів і тому прохідними в кожній будуть тільки перші 4-5 місць (бо всього тільки 26 депутів, на усіх мандатів не вистачить). Для більш популярних партій це може бути 4-5 місць, а для менш популярних і того менше. Тому разом нашим вчителям потрібно набрати, як мінімум, виборчу квоту (400-500 голосів), щоб хтось із них зміг посунутися вгору по загальному списку. А там уже, хто більше набере в межах округу.

1    Савчук Світлана Ярославівна
2    Білан Світлана Любомирівна
3    Шкикавий Володимир Васильоич
4    Савостейко Леся Орестівна
5    Кічун Володимир Андрійович
перша трійка партії    
    Карпин Олег Романович
    Онисько Микола Ерастович
    Габриш Олег Броніславович


Пропозиція    

Раніше ця партія мала назву «Нова європейська Україна» й була зареєстрована в грудні 2014 року в Деснянському районі м. Києва. Першим керівником партії був Валентин Никифоров, 2018-го його замінив Руслан Гошовський. Після перейменування у квітні 2020 року на партію «Пропозиція» її новим очільником став Андрій Пильченко, а сама політсила офіційно переїхала до м. Дніпро. Ще її називають партією мерів, оскільки на презентації, зокрема, були присутні мер Дніпра, міський голова Миколаєва, очільник Чернівців, мер Житомира, міський голова Кропивницького і мер Каховки. Що партія робить в нашому окрузі - залишається загадкою.

Єдиний місцевий представник від нашого округу - Павлів Галина Теодорівна, яка під номером 5 у загальному виборчому списку. За виборчу квоту у 400-500 голосів їй доведеться боротися одній, бо інші в окрузі взагалі не відомі.

1    Павлів Галина Теодорівна
2    Король Михайло Васильович
3    Петрінець Ольга Василівна
4    Брийовоський Ігор Богданович
5    Зінкевич Ірина Василівна
перша трійка партії    
    Ткаченко Олександр Олександрович
    Стецишин Євген Теодорович
    Гординський Володимир Іванович


Сила і честь    

Партія, яку очолює Ігор Смешко, який здивував своїми рейтингами на президентських виборах.

Доброгостів під номером 12 у загальному списку представляє Жагаляк Ольга Кирилівна, Уличне під номером 19 Кравців Ростислав Володимирович. Зможуть потрапити в раду тільки, якщо разом в окрузі наберуть 400-500 голосів.

1    Жагаляк Ольга Кирилівна
2    Закусило Ольга Олександрівна
3    Кравців Ростислав Володимирович
4    Розора Сергій Петрович
5    Снігур Олег Васильович
перша трійка партії    
    Стецик Віра Ігорівна
    Крамар Ольга Ігорівна
    Стецик Василь Миронович


Слуга Народу    

Партія, яка найбільше нашуміла на минулих президентських виборах, заснована шоуменом Володимиром Зеленським. Очільник партії зараз - Олександр Корнієнко.

У місцевому списку - три кандидати, вихідці з нашого округу. Але усі вони на останніх місцях у загальному списку. Тому партія не має жодних шансів пройти в нас. Так, є якась частина людей, які ще підтримують цю партію. Але вони будуть голосувати саме за партію, а не за кандидатів, бо кандидати тут маловідомі. А голоси, які віддані за партію, але без цифри за конкретного кандидата, не сумуються до голосів для мандату по даному окрузі. Тому, якщо від партії хтось і пройде - то це будуть тільки перші по загальному списку. Здобути мандат у місцевих дорівнює нулю, оскільки вони по загальному списку в кінці.

1    Фарима Назар Васильович
2    Стецик Вікторія Василівна
3    Онисько Іван Михайлович
4    Нестер Тетяна Владленівна
5    Буцик Олександра Мирославівна
перша трійка партії    
    Матолич Тарас Богданович
    Герльовський Іван Ігорович
    Чурбанов Сергій Володимирович


УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка    

Партія відомого боксера, мера Києва, Володимира Кличка.

В окрузі всі до єдиного кандидати з Трускавця. І більше того, деякі з кандидатів вели запеклу боротьбу з чинним мером Трускавця проти створення Трускавецької ОТГ, стверджуючи, що села в такому разі пропадуть, бо ніхто не буде за них дбати. Але тепер кардинально змінили риторику і вже обіцяють селам золоті гори. Та той факт, що від сіл жодного кандидати є яскравим підтвердженням, що партія не збирається дбати за села взагалі.

1    Куц Ольга Володимирівна
2    Рибак Василь Володимирович
3    Піскун Руслан Олегович
4    Вацько Галина Іванівна
5    Кузик Юрій Васильович
перша трійка партії    
    Гарбузинський Юрій Ігорвоич
    Дідик Леся Іванівна
    Паньків Ігор Ярославович

Стаття може містити суб'єктивну думку автора. Якщо Ви з чимось не погоджуєтеся - пишіть в коментарях і обґрунтовуйте чому не погоджуєтеся. Усі можемо помилятися.
 

Загалом вимальовується не хороший висновок. Наш округ може бути представлений тільки двома-трьома депутатами. Якби ж вибори були за мажоритарною системою - то мало б бути 6.

 

 

 

Переглядів: 890 | Додав: Микола | Теги: Трускавець, вибори 2020, округ 4, вибори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz