Дрогобицький район Львівська область
Вт, 21.05.2024, 20:48
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2015 » Червень » 10 » Ярослав Стецівка - "господарник року"
20:12
Ярослав Стецівка - "господарник року"

  Днями відбулося нагородження найкращих футболістів та функціонерів за підсумками минулорічного чемпіонату Дрогобиччини з футболу за версією часопису «Вільне слово». Дійство відбувалося за підтримки громадської організації «Об’єднання «Самопоміч».

  Переможцем у найпрестижнішій номінації «футболіст року» став капітан ФК «Новошичі», «інтелект» команди, душа команди та ще й тренер команди, минулорічний чемпіон Дрогобиччини Микола Задорожний.

  Ще один номінант новошицької команди, вихованець тренера Дмитра Курп’яка Роман Шакалець з його бомбардирськими якостями удостоївся нагороди «нападник року». На його рахунку за підсумками минулорічного чемпіонату без малого , півсотні!

  У новій номінації «тренер року» був відзначений наставник ФК «Стебник» Роман Кирчей, який також зі своєю командою вирішив шукати щастя в обласній першості. До речі, в минулорічному сезоні підопічні Романа двічі обіграли чинного чемпіона ФК «Новошичі». І тільки незапланована втрата очок у боротьбі з слабшими суперниками не дозволила їм стати чемпіонами. Ну але то футбол.

  «Півзахисником року» цьогоріч став лідер доброгостівських «Карпат», вихованець районної ДЮСШ «Явір» (тренер Микола Стецівка), вихованець львівських «Карпат» Михайло Гладкий. Його легка, яскрава гра на цій позиції, як і зрештою на будь-якій позиції, на якій доводилось пограти Михайлові, не могла бути непоміченою.

  У номінації «захисник року» пальму першості віддано молодому багатообіцяючому, капітану нагуєвицького «Каменяра» Роману Мельничому. Надійна гра Романа в захисті своєї улюбленої команди помножена ще й на забиті голи, зазвичай підключивсь до стандартів.

  Раділи товариші по команді ФК «Меденичі» і за свого голкіпера Юрія Лева, який отримав нагороду в номінації «воротар року». Зі слів деяких одноклубників, Юрій для них перш за все друг. Маємо надію, що воротар-друг ще не раз порадує вболівальників своєю надійною грою.

  У номінації «арбітр року» номіновано Володимира Кузьмяка. Як і минулого року основними критерієм, за яким визначався найдостойніший рефері, було правило чесної гри. Тож, не підведіть нас пане Кузьмяк.

  У нововведеній номінації «господарник року» нагороди удостоївся господарник від Бога, директор спорткомплексу «Карпати» (с. Доброгостів) Ярослав Стецівка. Так тримати, Ярославе Івановичу!

  Всі номінанти отримали безкоштовні передплати на газету «Вільне слово», а від меценатів цінні подарунки.

  За інформаціюєю maydan.drohobych.net

  Фото - 2014 рік

Переглядів: 589 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Доброгостів

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz