Дрогобицький район Львівська область
Сб, 04.05.2024, 15:19
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2013 » Квітень » 9 » Як не сніг, то болото
21:20
Як не сніг, то болото
  Цьогорічної весни жителі Бистрого відчули на собі серйозні екстремальні випробування через погодні катаклізми. То несподівано в березні замело дороги, при чому аж два рази, 15 і 23 березня. То тепер, після танення снігу дорога стала майже непроїзною і непрохідною через сильне болото. Жителі села кажуть, що не пам'ятають, щоби дорога була колись в такому жахливому стані, як зараз. Якщо донедавна вона була навіть кращою ніж асфальтована з Доброгостова на Уличне, бо ям майже не було, а якщо і були то невеличкі, то тепер утворилися такі колії, що автомобілі дістають днищем до глини.
Щоби зараз довести дорогу до ладу, потрібно чимало щебеню. Та й спочатку треба, щоби дорога підсохла, бо якщо зараз починати її ремонтувати, то все піде даремно в болото.
Залишається тільки сподіватися, що погода нарешті покращиться і можна буде приступати до ремонту. 

Тим часом, в районному бюджеті вже затверджено субвенцію, яка надійшла з державного бюджету, на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах району, в тому числі Доброгостівської сільської ради. Але в нашій державі так влаштована система розподілення коштів для ремонту доріг, що поки вони надійдуть до сільських рад, поки знайдеться підрядник для виконання робіт, то настане вже осінь. А пересуватися дорогою потрібно вже. Тому, як тільки покращаться погодні умови, сільський голова за підтримки громади села планує організувати ремонт дороги і копання канав уздовж дороги для збирання води.

  
Переглядів: 810 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz