Дрогобицький район Львівська область
Нд, 19.05.2024, 18:13
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2016 » Лютий » 2 » Історична година “Герої Крут — ніхто не забутий” в Уличному
15:52
Історична година “Герої Крут — ніхто не забутий” в Уличному

  З нагоди 98-ої річниці бою під Крутами,  31 січня завідуюча бібліотекою - філією с. Уличне Юлія Кречківська у приміщенні бібліотеки провела історичну годину “Герої Крут — ніхто не забутий”. На захід були запрошені сільський голова Святослав Стефанків, завуч школи Світлана Білан, учні, жителі села.
  Відчути і зрозуміти наше героїчне минуле та сьогодення допомогли учні школи: Михайло Ортинський та Андріана Герасим'як — ведучі дійства, Олег Ортинський, Ярина Свірняк, Вероніка Чернецька, Софія Габчак, Софія Кушнір, Назар Уруський, Ростислав Герасим”як, Лілія Лавриковська (вірш “На Аскольдовій могилі”), Ростислав Лешик та наймолодша учасниця Юлія Лешик — щиро декламуючи вірші про цвіт нашого народу, заспівали “Боже великий єдиний”.


  Не можна забути і подвиг Небесної сотні — це наш біль і наша гордість, це наші сльози і наш душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас. Вони загинули, щоб Бог і Україна стало виміром нашого життя.
 Не вдалося відчути сповна земних радощів Івану Габчаку, нашому односельцю. Герой АТО відійшов у вічність коли йому виповнилося всього 22 роки. Вічна пам'ять і вічна подяка.
  На закінчення зі словами подяки за проведений масовий захід виступили сільський голова, завуч школи, які сказали, що“ Крути ввійшли в історію України як символ національної честі. Ті хто загинув у битві під Крутами назавжди залишаться в нашій пам”яті. Пам'ять буде вічною і нехай їхня смерть буде нам прикладом, як треба любити Батьківщину. Герої полягли в нерівному бою, щоб ми сьогодні жили у вільній і незалежній українській державі”.

Переглядів: 771 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Уличне

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz