Дрогобицький район Львівська область
Ср, 08.05.2024, 00:06
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2011 » Квітень » 23 » Куди будемо їхати: через Станилю чи через Стебник?
16:07
Куди будемо їхати: через Станилю чи через Стебник?
зображення

Повернемося до такої болючої і безнадійної теми, як ремонт доріг.

Ще два тижні тому на засідання постійної депутатської комісії Львівської обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв'язку та комунального господарства відбувся попередній розподіл призначених для ремонту комунальних доріг коштів. В результаті Дрогобицький район отримає 2 млн. 645 тис. грн. Йдеться про розподіл коштів, отриманих з дорожнього податку.

Дрогобицькому району дісталося троха більше коштів, ніж іншим районам. Не останню роль тут зіграв депутат районної ради Михайло Задорожний, який власне наполіг на тому, щоби наш район отримав більше, ніж інші тому. що в нас найгірші дороги в області.

І так, Дрогобич отримав на ремонт доріг 28 млн.грн., Трускавець - 17 млн.грн., Борислав - 12 млн.грн., Східниця - 3 млн.грн. і Стебник, як завжди найменше - лише 800 тис.грн. Чому так мало дають Стебнику, де заасвальтованих доріг, як сумно жартують самі стебничани, вже не залишилося? Пояснення дуже просте: кошти для чотирьох міст і Східниці нічго спільного із згадуваними комунальними дорогами не мають. Йдеться про фінансування програми підготовки до Євро-2012. Оскільки на Дрогобицькому міському стадіоні тренуватиметься одна із команд, яка на початковому етапі змагань виступатиме у Львові, організатори змушені подбати про те, аби догодити функціонерам з УЄФА. Які дорожні стандарти в Європі - знають усі. Той самий принцип спрацював і випадку з Трускавцем і Східницею: і в місті "Нафтусі", і в гірському курортному селищі прийматимуть футбольних фанатів з Європи. А Бориславу пощастило як місту, через яке автобуси з вболівальниками курсуватимуть на Східницю. Стебник із цієї карти-схеми випадає. На жаль...

Та радує, що ці кошти міський голова Стебника пообіцяв використати на капітальний ремонт доріг вулиць Трускавецької, Куліша та Микилити (на Доброгостів). І на частковий ремонт доріг вулиць Володимира Великого та Дрогобицької. Було б добре, аби ці кошти належним чином використали. А не так, як показано в цьому відео

Також завдяки ініціативі Доброгостівського сільського голови жителі Доброгостова, Бистрого і Уличного зможуть їздити через Станилю, адже на поточний ремонт вул.Нової в с.Доброгостів виділено 98 тис.грн., і вулиці Лісової  попри лісництво - 90 тис.грн. Хоча там дорога шутрована, та все одно їхати краще, ніж по дірявому асфальті.







Переглядів: 1335 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
0
1 колобок • 18:05, 23.04.2011
Минулого літа ремонтували дорогу на Трускавець....гляньте-ямки вже є, а до ЄВРО-2012-вже буде дорога, як на Стебник. На Стебник "траса" і на Борислав- це унікальні "туристичні" дороги, які б дуже сподобались нашим гостям з Європи, котрі приїдуть на ЄВРО-2012. Вони такого ще в житті не бачили, і напевне не побачать. То може і не варто ремонтувати, хоч буде чим похвалитись туристам-"Авто капут, трассе фантастішен...". Є над чим задуматись нашій владі!!!! Думайте шановні, громада вас вибрала, то працюйте на благо громади.
avatar
0
2 Galina • 21:11, 25.04.2011
От от хай сільський голова бере лопату і йде ремонтувати дороги. Бо це ж громада його вибрала. А то звідки він гроші на ремонт тої дороги має взяти і то що є така контора як АВТОДОР прямий обов'язок якої ремонтувати дороги за ті кошти які вони тягають з наших податків і техоглядів... а не красти їх і заривати в землю - того ніхто не хоче знати.

Дрібний ремонт тої ж дороги громада і сама в стані провести своїми ручками, а не кивати на владу.

avatar

Випадкове фото
з альбому Доброгостів

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz