Дрогобицький район Львівська область
Сб, 18.05.2024, 13:19
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2014 » Грудень » 30 » Доброгостівчани і уличняни здобули нагороди за внесок у розвиток спорту
11:31
Доброгостівчани і уличняни здобули нагороди за внесок у розвиток спорту

  26 грудня, у сесійній залі Дрогобицької районної ради відбувся урочистий вечір спортивної слави Дрогобицького району 2014 року. Ініціатором та організатором даного заходу став відділ молоді і спорту райдержадміністрації. На свято були запрошені заступник голови райдержадміністрації  Іван Мізерник, районні депутати,  керівники  ФСК «Колос», федерації футболу району, ДЮСШ «Явір», спортивні активісти, ветерани спорту, тренери  та  спортсмени району.
  Зі щирими і теплими словами привітання до присутніх звернувся заступник голови Дрогобицької РДА  Іван Мізерник, який зазначив, що cаме спортсмени – це люди, які завжди складали опору суспільства. «Сьогодні ми зібрались тут, аби відзначити кращих спортсменів та тренерів району 2014 року, вшанувати ветеранів спорту. Сьогодні  у  людей різних поколінь є бажання зберегти молодість і здоров'я. Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створювати для цього відповідні умови. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху повинна бути на першому плані». Він також відзначив важливість висвітлення спортивних подій у засобах масової інформації і велика заслуга в цьому спортивного журналіста Ореста Хандоняка.


  У своєму виступі головний спеціаліст молоді і спорту Дрогобицької райдержадміністрації Олег Войтечко подякував спортсменам, їхнім тренерам за звитяжну працю, котра принесла успіхи на змаганнях різного рівня, привітав із Новорічно-Різдвяними святами, побажав міцного здоров'я, задоволення від подальших перемог у спорті, щастя і благополуччя, мирного неба, а також гідно представляти Дрогобиччину на різноманітних змаганнях.
  Опісля настала кульмінація спортивного свята – це нагородження почесними грамотами та відзнаками кращих спортсменів, кращих тренерів і вчителів фізкультури району 2014 року, а жіночим командам з футболу та волейболу – комплектів спортивного одягу та м’ячів.


  Так, за вагомий внесок у розвиток дитячого спорту в  Дрогобицькому районі нагороджені директор ДЮСШ «Явір» Марія Федик, тренер з волейболу Йосип Лаганяк, тренер з тхеквондо Іван Харів, тренер з боксу Олександр Красуля, тренери з футболу Микола Стецівка та Дмитро Піско, вчитель фізкультури Доброгостівської ЗОШ імені Івана Боберського  Микола  Котурмос.
  За вагомий  внесок у  розвиток  фізичної  культури та спорту в Дрогобицькому районі отримали почесні відзнаки директор РО ВФСТ «Колос» АПК України Юрій Кулинич, тренери цього товариства Василь Дуб (с. Опака), Микола Гуняк (с. Медвежа та Лішня), Роман Майкович (с. Грушів), Юлія Петренко (с. Уличне), директор ФСК «Карпати» Ярослав Стецівка.


  За популяризацію футболу та розвиток фізичної культури та спорту в районі – голова федерації футболу Дрогобицького району  Василь Кобильник, Президент ФК «Ольвія» Ольга Станович (с. Довге Гірське), Голова комітету колегії суддів з футболу Степан Лужецький, Начальник ФК «Снятинка - Залужани» Олександр Домін, тренер команди ФК «Беркут» (с. Нижні Гаї) Тарас Николяк, капітан команди ФК «Сокіл» (с. Почаєвичі) Іван Антоняк.
  Окрему нагороду отримали сільський голова села Раневичі Ігор Гірчак та фотокор Сергій Матійко.

Переглядів: 954 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz