Дрогобицький район Львівська область
Вт, 07.05.2024, 22:05
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2013 » Грудень » 4 » В Уличненській школі відбулася науково-практична конференція
17:39
В Уличненській школі відбулася науково-практична конференція
  На базі Уличненської СЗШ І-ІІІ ступенів відбулась науково-практична конференція на тему «Село Уличне крізь призму століть. До проблеми методики викладання теми «Наш край» на уроках історії України» за участю вчителів історії навчальних закладів Дрогобицького району та викладачів історичного факультету ДДПУ ім. І.Франка.
  Під час практичної частини конференції учитель історії Володимир Савчин провів урок на тему «Наш край у роки І світової війни» в 10 класі та виховний захід «Наші герої - наша пам’ять». Після цього відбувся «круглий стіл». Заступник декана історичного факультету Світлана Біла та викладачі Володимир Галик, Юрій Стецико, Ігор Смуток, Богдан Лазорак, Василь Ільницький представили наукові розвідки, присвячені історії села Уличне. Вони отримали схвальні відгуки і викликали інтерес серед педагогів району. 
  Слід зазначити, що проведення таких спільних науково-практичних конференцій стало доброю традицією і відбувається в рамках угоди про співпрацю між управлінням з питань освіти, молоді та спорту Дрогобицької райдержадміністрації та Дрогобицьким державним педагогічним університетом ім.І.Франка.
  Учасники конференції відзначили високий науково-методичний рівень її організації та проведення.


Детальніше про це і фотогалерея - тут 
Переглядів: 902 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Доброгостів

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz