Дрогобицький район Львівська область
Пн, 29.04.2024, 10:38
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2010 » Вересень » 13 » 20 років стадіону в Доброгостові
09:54
20 років стадіону в Доброгостові

У неділю, 12 вересня Доброгостів відсвяткував 20-ту річницю стадіону. На відміну від Дня незалежності (коли війт села і директор стадіону не поділили щось) цього разу все відбулося без пригод. Головним спонсором свята стала не птахофабрика, а депутат обласної ради М.Задорожний (адже на носу вибори, а в нього в регіоні серйозний конкурент). Організатор свята - працівник газети "Вільне слово" Орест Хандоняк. Серед гостей, які були запрошені і приїхали – депутат Львівської обласної ради Михайло Задорожний, заступник голови райдержадміністрації Іван Мізерник, депутати Дрогобицької обласної ради Михайло Гук та Василь Панів, директор спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з велоспорту «Медик» Павло Попович (батько відомого спортсмена. чемпіона світу) і тодішній директор птахофабрики, завдяки якому був збудований стадіон Борис Мойсеюк.


Директор школи з велоспорту «Медик» Павло Попович привіз з собою юних велосипедистів серед яких були майстер спорту України чемпіон України Василь Малинівський, срібний призер України Іван Паславський, бронзовий призер України Святослав Лупіцький, чемпіонка Львівщини Марія Полякова та інші юніори.

М.Задорожний вручив дітям футбольні і баскетбольні м’ячі і пообіцяв купити форму, яку вони просили і якої їм ще не вистачає.

            Подарунки отримали й Борис Мойсеюк (великий чемпіонський м’яч) і директор стадіону, завдяки якому стадіон зберігся до сьогодні,  Ярослав Стецівка (великий віце-чемпіонський м’яч).

            Потім розпочався концерт. Серед музичних виконавців були  Зоряна Панів, Оксана Винницька, Світлана Добрянська, Ярек,  дует "Ярослав-На", а також група «Немо» зі своїми композиціями про птахофабрику («Пташка»), Доброгостівське озеро ("Музикою прибою"), стебницькі дороги («Ти не моя») та ін. Ведучі - Ярослав Баран та Юлія Цар

Також веселили і розважали народ циркова студія «Каскад»(м.Трускавець) та спортивна команда східних єдиноборств "Фрістайл" під керівництвом Дениса Іваницького. Кульмінацією свята свята стали феєрверки від "Світу феєрверків" в Дрогобичі.

Загалом свято вдалося на славу.

Шкода, що стадіон в Доброгостові не став тренувальною базою для учасників Євро-2012. Адже він входить в трійку кращих стадіонів Львівщини, і десятку кращих сільських стадіонів України. Свого часу компетентна комісія розглядала три пропозиції: побудова стадіону в Трускавці, використання стадіону в с.Доброгостів Дрогобицького району і стадіону в Дрогобичі. Побудувати стадіон досить проблематично через відсутність джерел фінансування, а до Доброгостова погана дорога. Так що вибрали третій варіант - стадіон в Дрогобичі.




Переглядів: 2589 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 12
avatar
0
1 Капітошка • 21:55, 14.09.2010
Серйозний підхід до свята - тим більше, що стадіон це заслужив. Та й депутати теперішні і майбутні мали змогу попіаритись на славу.

Щодо того що війт і директор стадіону щось не поділили і тому День Незалежності святкували біля стадіону - то це плітка. Причиною святкування свята України не на стадіоні було бажання після урочистої частини і концерту продовжити святкування дискотекою, а на стадіоні її б не дозволили провести. Тому з метою економії зусиль і часу було прийнято рішення святкувати поруч з стадіоном.

avatar
0
2 Капітошка • 12:49, 15.09.2010
Люди вміють робити з мухи слона
avatar
0
3 Капітошка • 12:53, 15.09.2010
От таким способом і творяться МІФИ від елементарної сільської плітки і до викревленої інформації в національному масштабі.

А потім історики ламають собі голову - як же воно було насправді.

avatar
0
4 абориген • 14:36, 20.09.2010
Останній абзац треба було робити головним. Треба на початку не перераховувати хто з чиновників там був, а отдразу откреслювати проблему того, що відубулося, що відбуваеється як це позначитсья в майбутньому. Свято було, а шо нам з того свята, що нам з тієї показухи.
І уникай загальних фраз типу "Загалом свято вдалося на славу". Коли ти так пишеш, то одразу видно що ти там не був і тобі нічого розповісти читачу.
Твоє завдання, коли пишеш ось такі статті - розповісти про очевидне так, щоб людина побачила в твоїй розповіді щось нове, зробила якийсь новий для неї виснвовок завдяки твоєму тексту.
І ніколи, ніколи! Не лижи ж...пу владі. Інакше як журналіст ти ніколи не реалізуєш сваій талант, а будеш обслугою влади. До влади завжди потрібно бути в опозиції
avatar
0
5 Капітошка • 20:52, 20.09.2010
Як агресивно!!!!

Я бачу, що ви великий фахівець у написаннях статтей, заміток. Не підкажете де можна прочитати ваші шедеври? Перш ніж когось от так публічно критикувати мали б показати свої доробки.
А щодо "І ніколи, ніколи! Не лижи ж...пу владі. Інакше як журналіст ти ніколи не реалізуєш сваій талант, а будеш обслугою влади. До влади завжди потрібно бути в опозиції" - то з того як ви емоційно про це написали, складається враження, що у вас великий досвід саме такої співпраці з владою!!! surprised :o surprised Лизти їй жопу...ВЛАДІ.

avatar
0
6 абориген • 20:02, 29.09.2010
Якщо ви не зрозуміли, це була здорова критика і корисні поради. Повірте досвід у мене великий і я знаю, як треба писати подібні статті.
avatar
0
7 Капітошка • 15:30, 30.09.2010
якщо у Вас великий досвід і Ви знаєте як - то і ім'я ваше має бути відомим. Може назветеся? Щоб ми знали з яким професіоналом маєм справу? cool
avatar
0
9 Olia • 13:59, 05.11.2010
Дійсно, якщо ви маєте досвід у написанні статтей, то пишіть їх на цьому сайті!! smile
avatar
0
11 Olia • 14:04, 05.11.2010
Я мала на увазі, що писати слід активніше! tongue
avatar
0
8 Капітошка • 17:20, 18.10.2010
Добре, що адмін. добавив фотографії. Тепер про це можна не тільки прочитати, а й побачити. smile
avatar
0
10 Olia • 14:01, 05.11.2010
Стадіон класний!! bye
avatar
0
12 oksana1 • 13:38, 05.04.2011
стадіон супер я люблю своє село!!!!!!!
avatar

Випадкове фото
з альбому Доброгостів

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz