Дрогобицький район Львівська область
Нд, 05.05.2024, 01:19
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2016 » Грудень » 07

  Новий Рік та Різдво є найулюбленішим святом для дорослих та дітей. В цей час хочеться, щоб казкова атмосфера була в кожному куточку душі та оселі. Саме тому 4 грудня працівники бібліотеки-філії с.Уличне запросили дітей та їхніх батьків на майстер-клас з виготовлення новорічних прикрас.
Діти із задоволенням робили кульки з ниток, вирізали фігури з паперу й фетру, вчилися створювати із простих речей різноманітні цікаві речі.
  На завершення майстер-класу присутні колядували та гуртом створили ялинку з книжок і прикрасили її своїми виробами. Все це відбувалось в передчутті Різдвяного дива.

... Читати далі »

Переглядів: 624 | Додав: Микола | Дата: 07.12.2016 | Коментарі (0)

  6 грудня в читальній залі Дрогобицької ЦРБ було презентовано монографію бібліотекаря бібліотеки-філії села Доброгостів Стефанії Пушак «Іван Франко – учасник українсько-польського діалогу», яка є науково-дослідницькою працею (дисертацією), написаною авторкою у Любліні (Польща), коли вона навчалася в аспірантурі при Європейському колегіумі польських й українських університетів. У монографії на основі чималої кількості польських друкованих архівних матеріалів від кінця XIX до кінця XX століття, опираючись на історичні й історично-філософські праці польських та українських науковців, авторка здійснює аналіз поглядів Івана Франка на польсько-українські стосунки під кутом діалогу між двома національно-культурними парадигмами. А також вперше ... Читати далі »

Переглядів: 514 | Додав: Микола | Дата: 07.12.2016 | Коментарі (0)

Випадкове фото

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz