Дрогобицький район Львівська область
Пн, 06.05.2024, 11:08
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2016 » Квітень » 01

  31 березня 2016 року рішенням Уличненської сільської ради було затверджено герб та прапор с.Уличне, який був розроблений геральдичним товариством м. Львова (автор – А. Гречило)

  Герб с. Уличне: щит розтятий, у 1-у червоному полі два золоті млинські колеса, у 2-у чорному – три срібні бочки з золотими обручами, одна над одною. 
  Прапор с. Уличне: квадратне полотнище, яке складається з двох рівновеликих вертикальних смуг, на червоній від древка – два жовті млинські колеса, на чорній з вільного краю – три білі бочки з жовтими обручами, одна над одною.

... Читати далі »

Переглядів: 713 | Додав: Микола | Дата: 01.04.2016 | Коментарі (0)

  Акція «Майбутнє лісу в твоїх руках» з кожним днем набуває все більшої популярності в районі. Вчора, 31 травня нову алею заклали обабіч автомобільної дороги що веде зі села Доброгостів до села Бистрий. В акції взяли участь Доброгостівський сільський голова Л.Пасемко, заступник голови Дрогобицької районної ради В.Стецівка, секретар Доброгостівської сільської ради О.Павлишин, землевпорядник Доброгостівської сільської ради Я.Фендак, майстер лісу Доброгостівського лісництва і водночас депутат сільської ради І.Жагаляк, головний лісничий ДП «Дрогобицький лісгосп» В.Кінаш, активісти та громадськість села Бистрий. На алеї протяжністю 2.4 км висадили 600 саджанців модрин ... Читати далі »

Переглядів: 827 | Додав: Микола | Дата: 01.04.2016 | Коментарі (0)

Випадкове фото
з альбому Місця

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz