Дрогобицький район Львівська область
Сб, 04.05.2024, 13:36
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2010 » Листопад » 1 » ВИБОРИ
11:22
ВИБОРИ
Радуйтесь Доброгостівчани і жителі Бистрого віднині ви маєте сільськоо голову на якого заслуговуєте!!! 

ХАЙ ЖИВЕ СЕРЕДНЬОВІЧЧЯ В УКРАЇНІ!!!

Що сталось з Галичанами, незалежними і думаючими????

Мабуть всі виїхали з відсілля. Залишився один плебс - ХЛІБА І ВИДОВИЩ!!!!

І хай котиться під три чорти і село і громада і УРАЇНА!!!


Коментарі:


Капітошка:
Я плачу - натурально Сльози на обличчі. Дурна ця держава, в котрий раз переконуюсь. Треба давно було звідси забиратись а не тішити себе патріотичністю.

Микола:
Та не хвилюйся так, подумаєш, якісь вибори

Капітошка:
це не якісь вибори. Це вибори на тій землі де я живу і діти мої живуть. Це війна ідеології, світогляду, незалежності держави. А все це починається з незалежних людей в громадах Якщо сильна громада - вона може боротись. На чолі громади є лідер. А якщо той "ЛІДЕР" тільки за свою хату і подвіря і живе за принципом "Після мене хоч потоп!" т як каже Юля Володимирівна "Все пропало"
Ну його це все - Стільки років повзаєм в одному і тому ж болоті - якась проклята земля -ніяк не можем розірвати це замкнуте коло

Микола:
І до чого тут патріотичність? На мій погляд, люди ж голосували не проти патріотичності, а скоріше проти негативних особистих якостей Клепача

Капітошка:
От скажи - до чого особисті якості? Кожен прикладає їх до свого тіла і міряє до власної вигоди. Постав ті якості на вагу з тими справами які він зробив. навіть така елементарна річ як бібліотека! Де ще в районі таке є - компютеризована з нетом бібліотека? Тундра кругом! Хто ще в вашому Дрогобицькому районі спромігся виграти хоч якись проект і отримати гранти на громаду? Де ще в районі є такий молодий і прогресивний сільський голова? Та ладно закрили тему.
МИ за деревом не бачим лісу і навпаки. Нема у людей бачення - не навчили в школі міряти не тільки вигодою свого подвіря. ВІн мені щось там не зробив - значіть він поганий - але те що він зробив для громади в цілому того ніхто не бачить.
До речі це стандартна ситуація. Людина яку народ (сучасники) не зрозуміли. В часі, потім нарешті починає доходити, але то потім... і як правило тих ГЕРОЇВ і ПРОСВІТИТЕЛІВ вже нема в живих.

Микола:
Насамперед голова має бути людиною з великої букви, поважати інших людей.

Капітошка:
В нас біля Львова села давно облаштованні сміттєвими контейнерами і його машини приїжджають і забирають. Люди за це платять в місяць по пару гривень. Чому Ваші села не підтримали цю ініціативу? А нащо, хай краще кожен вивозить то сміття куди хоче і забруднює навколишні річки, гаї, поля...
Горе від розуму - біда наших людей. Всі ми краще знаєм як то має бути але де результат? Окрім балаканини - більше нічого і нема.

Микола:
Наведу тобі наступні факти:
1. Маршрутки. Як прийшов Клепач, зробив він так, що автобуси чи маршрутки, почали їздити з Уличного через Доброгостів, а прямої з такого великого села не було. Потім під впливом скарг мешканців села ввів зранку ще одну маршрутку з Доброгостова. Через це люди постійно на нього були злі. Адже доводилося, і мені також в тому числі, стояти часом по годині в Доброгостові, чекаючи на маршрутку. Завжди вони повні, бо на Уличному сідають люди, а тут уже нема місця. До того хоч і їздили хаотично, без графіку чіткого, зате були і порожні в Доброгостові.
2. Дороги. Таких доріг, як за часів Клепача ще не було в Доброгостові, може тільки під час війни. Розумію, що дороги, це дещо не сфера голови, а адміністрації, проте коли голова має вплив в районі, то і на дороги гроші вибити може. І, як казали мешканці села, спеціально біля греко-католицької церкви не робив.
Не маю бажання все перераховувати. Але скажи мені, як може село нормально розвиватися, коли голову не підтримує ні школа, ні птахофабрика (як спонсор).
Не відомо, який буде новий голова.
Ти говориш золоті слова про те, що він дбав про село, про культуру. І якби він ще поважав тих, хто колись його підтримали, допомогли здобути перемогу на минулих виборах (адже це якісь 14 голосів йому не вистачило), а не був такий гоноровий, то він би пройшов. Я не знаю, як тобі це пояснити. Або я якось не чітко передаю думку, або ти така ж як він (без образ), для кого повага до людей абсолютно нічого не значить. я от не можу зрозуміти цього. Як так можна?
Його висунула партія Народний Рух України, а потім до того дійшло, що ніхто не прийшов, як треба було висувати його на голову від партії. Не мав він поваги до старших.
А у вас в селі патріотизм переміг?

Капітошка:
Я така сама як він. Те що він трохи до людей рота рознімав - я і сама не раз йому увагу звертала. Але все-таки позитивних змін більше. І на перспективу для села було б краще щоб був такий голова. Він не гоноровий - він понад усе цінив те, що не є залежним. В нас же як в політиці: або ти багатий і незалежний в своїх рішеннях, або ти бідний і робиш так як тобі кажуть.
Микола, в нас в Квітневому переміг той голова що був. Він ровесник Клепача - вони добре знайомі і мають багато спільного в поглядах на розвиток громади. До нього теж було багато запитань. Але не помиляється той хто нічого не робить!

Микола:
він понад усе цінив те, що не є залежним. Дуже зворушливі слова. Навіть не знаю, що тобі відповісти на це... От скажи, бо я просто його не дуже знаю добре, може ти знаєш, якби перед ним поставити вибір: або він стає залежним або втрачає друга, що б він вибрав? Мені чомусь здається, що він аж занадто сильно цінує оцю незалежність свою. Взагалі дивно мені, як він такий може мати друзів. Значить, я його все ж таки погано знаю.

Капітошка:
він би втратив друга! Але він хороший друг. Скільки раз виручав!!! От навіть недавно - в неділю Тільки тому що я його попросила понісся в інше село з концертом. А в той час на нього на сході села бруд лили.
І той самий священник також. До речі я взагалі не поважаю священників які лізуть в політику і отакі коментарі дають. Їм би вчити людей терпимості, любові до ближнього,, прощення, а вони!!!! Матюкаються до людей, голос підвищують. З такими ксьондзами стає зрозуміло чому все більше і більше людей ідуть у всякі секти.

Капітошка:
Я теж неоднозначно ставлюсь до свого сільського голови але з огляду на ті справи які він зробив, з огляду на те що він молодий і перспективний і має бачення розвитку села а не просто лізе в то крісло лиш би залізти (амбіції) - то я його підтримала та ще й інших агітувала. Хоч дороги в нас .... тоже не подарок той наш Ігор Семенович.
Знаєш нам би треба було нашу дискусію перенести з лічки на сайт щоб і інші можливо долучились. Люди люблять такі дискусії 

Микола:
Боюся що прочитавши це Клепач мене не зрозуміє. А я не хочу мати ворогів

Капітошка:
На рахунок не підтримує птахофабрика (спонсор). Це класно, що не підтримує директор птахофабрики. Тому що за таке спонсорство завжди треба чимось платити. Як то кажуть послуга за послугу. От наш Яник (президент): його підтримували на виборах спонсори: то тепер він їм роздає на ліво і на право людьське (народне) добро. Ахмету одеські порти, росії - Флот...
Це нормально? Навіщо такі спонсори?
Якби той директор птахофабрики був думаючим українцем і щиро дбав за село і громаду то думаю вони з Клепачом знайшли б спільну мову. Навідь дорогу могли б поремонтувати. А той не хоче. Бо йому треба от таких як теперішній сільський голова - з яким можна за спиною в людей (не питаючи громаду) про все тишком нишком домовитись. Тобто йому потрібен не
незалежний сільський голова, а як то кажуть ллялька якою б можна було управляти

Капітошка:
треба просто мені і Клепачу можливо, просто пережити цей день. Завтра сонце знову зійде і все буде добре!

Капітошка:
Микола, ти є власником цього сайту і тобі видніше які новини і статті мають бути на твоєму сайті.
Та попри все новина яка не є хамською і не ображає нічию гідність, а просто є точкою зору автора - має право на життя, точно так само як і заперечення опонентів.
Просто якщо ти всетаки не промодеруєш її, я це сприйму як цензуру по відношенню до себе. І писати більше нічого не буду.
<b></b></span>

Переглядів: 1129 | Додав: Капітошка | Теги: вибори | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 29
avatar
1
1 Капітошка • 13:39, 01.11.2010
Я вважаю, що кожна людина має право на власну позицію. І сайт повинен тішитися з того що є думки різні і з різним баченням.
Я чекаю на коментарі. Чекаю дискусії. І я спокійна. Ми з тобою, Микола ще повернемся до цієї теми але через рік. Хочу щоб ти був такий же обєктивний і позитивно налаштований як зараз. Думаю дружба наша від того що маємо різні погляди не постраждає. smile
avatar
1
2 Капітошка • 22:37, 01.11.2010
Свобода в країні починається з свободи слова!
avatar
1
3 Капітошка • 19:42, 02.11.2010
Нас сбросили с небес, и нам приходилось
прилагать все усилия, чтобы удержаться
на полпути между небом и адом.
Дж. Л. Морено
avatar
2
4 Olia • 08:22, 04.11.2010
У-уу, а сам п. Любомир знає про вашу дискусію? кажуть, що не можна обговорювати людину коли вона не присутня. п. Любомире, відгукніться, якщо ви це читали!! Вам повезло, що ви маєте таку Капітошку яка так щиро за вас заступається! Але якщо посуті, то я підтриую Капітошку!! icecream
avatar
2
5 Любомир • 12:47, 04.11.2010
Так, це той самий Любомир якого обговорюють. Не хочеться захищати себе, але як сказано "..я мзду не беру, мне за державу обидно". Запитаєте чому? А тому, що такі як Микола, хоча і досить молодий, не бачать дальше свого носа, а бачить свій особистий та сімейний інтерес. Стосовно друзів. Дай бог кожному таких. Цікаво, що Микола живе зі мною в одному селі всі свої майже тридцять років, а також батько працює у сільській раді і менше мене знає, аніж людина з якою я знайомий менше трьох років. Як на мене дивно. І знаю чому. Живучи у віртуальному світі "хата-робота" та отримуючи інформацію з ОБС (одна баба сказала) дуже важко Миколі щось розуміти і тим більше зрозуміти мене і мені подібних. Про друзів погорили, а тепер про ворогів, яких Микола чомусь боїться (думає, що стану його ворогом після таких думок - НЕДОЧЕКАЄТЬСЯ), хоча є вислів когось із розряду мудреців "Значимість людини визначається кількістю її ворогів"!!! Миколу я розумію але дивуюся йому і таким як він. Капітошка не заступається за мене особисто, як я сподіваюся, а за свої цінності, які співпадають з моїми.
avatar
1
6 Olia • 17:03, 04.11.2010
мене завжди дивує чому у нас так: люди завжди знайдуться причини для непорозуміння, несприйняття думки іншого, широти бачення!
А коли ж нас щось почне обєднувати? Коли ми зможемо разом, а не поодинці робити хороші справи?
"В ЄДНОСТІ СИЛА НАРОДУ"!
Давайте не будем звинувачувати один одного - бо це не конструктивно і користі з того ніякої.
Можна ж дійти компромісу і розпочати співпрацю: в одного Громадська Організація, інший є хорошим фахівцем інформаційних технологій - доведіть справами, що ви справді підтримуєте те що декларуєте!. flower deal
avatar
0
7 Капітошка • 18:00, 04.11.2010
Дааа, Любомир!!! Ти Миколу недооцінюєш. Як для людини яка живе в віртуальному світі, він досить так нічого орієнтується в справах громади! А коментар який!!!
hands :hands: respect
Микола - тобі респект за "А щоби бачити перспективи розвитку держави треба не ветеринарну медецину вивчати, а хоча б історію." Хоча не зовсім згодна. Відомі історичні і політичні діячі світові і України, які змінювали хід історії, далеко не завжди були фаховими істориками.
"В 1928 году 19-летний Степан Бандера поступил в Львовскую политехническую школу, учился на инженера-агронома."
Олег Тягнибок (всіми любимий) - перша освіта - медичний університет, друга - юрист.
Олександр Кваснєвский - "Учился (в 1973-1977 гг.) на факультете Экономики Транспорта по специальности "Внешняя торговля" в Гданьском Университете"
Власне тут важлива не освіта! Важлива ГРОМАДЯНЬСЬКА ПОЗИЦІЯ.
Більшість простого люду в Україні живе за принципом - "Моя хата з краю". Хоч статистика свідчить, що крайня хата горить першою. Комусь байдуже, хтось тішиться іллюзією, що сховає себе і свою родину за високим парканом. А є ОСОБИСТОСТІ які готові заради ідеї життя віддати, як своє так і своєї родини.
avatar
0
8 Капітошка • 18:14, 04.11.2010
Мабуть народ подумав, що теперішній сільський голова буде ще кращим. smile
avatar
0
9 абориген • 18:49, 07.11.2010
Знаємо ми цих «героїв і просвітителів», які прикриваючись владним становищем, відкривають магазини, ресторани. А якщо щось і роблять, то для того, щоби потім обрали на другий термін і насправді "срать"(вибачте за мій французький) вони хотіли і на державу і на громаду. Кажете комп’ютеризована з нетом бібліотека в такому малому селі? А навіщо вона там?)) Хіба що, щоби мешканці могли по скайпі спілкуватися з своїми родичами за кордоном. Причому ці «мешканці» скоріш за все і є «родичами» влади.
Взагалі, цікава ситуація – не поважав людей, а «робив все для людей»))
"Залишився один плебс" - а хто, дозвольте спитати, був????? smile
avatar
0
10 Капітошка • 20:16, 07.11.2010
абориген - я ж розумію, що найбільшим героєм і захисником Вітчизни ви вважаєте себе!!! А всі інші або не доросли або не націоналісти або "срать" на все хотіли. Лиш Ви відважно як той Дон Кіхот боретесь за справедливість.
До речі в ваших коментарях я помітила одну цікаву деталь - Ви досить часто то в іменниках то в дієсловах згадуєте ОДНЕ МІСЦЕ в людини або дії повязані з ним: "ЖОПУ ЛИЗАТИ", "СРАТЬ".... я навіть задумалась з чого б це?! wacko
avatar
0
11 Капітошка • 20:25, 07.11.2010
Справді - навіщо компютер у бібліотеці такого "маленького" (3 тис. мешканців) села???
Добре, що такі як АБОРИГЕН мають можливість користуватись перевагами інформаційних технологій: за новинами слідкувати, в Однокласниках сидіти, інформацію для своїх "ЕКСКЛЮЗИВНО" крутих статтей отримувати та й навіть коментарі залишати ось на таких сайтах.
А простим людям, школярам, студентам - того не треба, хай так і живуть в XIX ст і байдуже, що на дворі XXI ст.
Щодо скайпу для родичів влади - да, я просто вражена широтою вашої думки!!! Без коментарів як то кажуть surprised
avatar
1
12 kvinta • 16:41, 08.11.2010
Всі обсірают "ой який голова поганий, він повинний те, повинен се" - так на себе б подивилися!!
Тільки ниють і ниють, то влада погана, то Росія погана, то земля погана ... НА СЕБЕ би подивилися! .. І ПРАЦЮВАТИ БИ НАВЧИЛИСЯ! ... І з себе б почали! Якщо б кожен сам би поводився, як треба - може і країна б трохи краще була. А так, кожен народ має ту владу, яку він заслужив! .. Так що нема чого на дзеркало кивати ....

Ваші селяни заполонили, блін, Київ і Львів! Понаїжджали із Бистрих... еліта)))...

avatar
1
13 kvinta • 21:35, 08.11.2010
А я не ображаю! smile Я лише вказую на реалії, бо в кожного своє місце.І поводитись варто у відповідності до того місця, яке людина займає в суспільстві. І якщо людина підміняє поняття - це викликає як мінімум подив.
Або ж просто демонстрація елементарної неграмотності. Тоді про який цивілізований діалог може йти мова?
До того ж для української нації взагалі притаманно вимагати ставлення у відповідності до якогось фантазійного місця, яке не займає ні сама країна, ні її суспільство.
Аналогічну ситуацію ми спостерігаємо і у вищенаведенній статті.
avatar
0
14 Капітошка • 22:12, 08.11.2010
kvinta - гарна відповідь. І я з Вами в якійсь мірі погоджуюсь. Наш народ справді живе вже довший час в якомусь сні який ніяк не закінчиться.
Все чекаємо доброго чарівника чи добру фею (ототожнення держава - яка має подбати, зробити...) які появляться і все зроблять замість нас.
Дуже правильно сказав про те, що КОЖЕН ПОВИНЕН ПОЧАТИ З СЕБЕ. БУДУЙМО ЄВРОПУ з ВИХОВАННЯ ВЛАСНИХ ДІТЕЙ елементарної культури поводження: не матюкатись, не харкати на землю, не обгаджувати все навкруги, ДОРОГУ ПЕРЕХОДИТИ НА ЗЕЛЕНИЙ КОЛІР - це ЗАКОН! Будуймо європу з наведення порядку біля своїх хат, в селі де живем, в місті. Принципово відмовимся від хабарів: самі не берем і іншим не даєм. Вчимось елементарних речей як грамотно юридично себе і своїх односельців захищати (заяву написати до суду...)
avatar
0
15 bruna • 22:46, 08.11.2010
На всі закиди щодо того, що хтось зі села, а хтось з міста я завжди ГОРДО відповідаю - Я з СЕЛА, МОЄ КОРІННЯ З СЕЛА.
Не можна соромитись свого походження.

А коли хтось, як МИКОЛА, починає захищатись - це в якійсь мірі перша ознака комплексу.

Москвич чи англієць з Лондона теж може подивитись на києвлянина і сказати - провінція.... Але все це дуже відносно. Бо що таке провінція і те "село"?
Це в першу чергу характеристика людини і її відношення в першу чергу до себе і до навколишнього світу.

Можна бути вродженим киянином, а в душі і в вихованні залишатись самою що не є провінцією. Як сказав один "Дівчину з села вивезти олігархам вдавалось, а от вивезти село з дівчини ще жоден олігарх не зміг" :)

avatar
0
16 bruna • 23:05, 08.11.2010
kvinta
"А я не ображаю! smile Я лише вказую на реалії, бо в кожного своє місце.І поводитись варто у відповідності до того місця, яке людина займає в суспільстві." - мені це чимось нагадало поділ людей на касти як в Індії.

І НЕГОЖЕ БРАХМАНАМ ПУТАТИСЬ З ШУДРАМИ (селянами)! Хай кожен знає своє місце в суспільстві!!! :)))

avatar
0
17 Olia • 10:23, 09.11.2010
НАРОД МАЄ ТУ ВЛАДУ - НА ЯКУ ЗАСЛУГОВУЄ!! prof
avatar
0
18 kvinta • 10:54, 09.11.2010
о чого тут ненависть до вихідців з села? В мене її нема smile тим більше ніхто мене не ображав.
А що призвело до такого бачення?
До прикладу, я останні 10 років живу в м.Львові. (при чому варто зазначити, що до того в Україні не жила, а народилась закордоном). Раніше(до розвалу СРСР) в центрі міста, і особливо в районі проспекту свободи мешкали переважно поляки, австрійці, росіяни, євреї і трошечки української еліти smile Усі були освідчені, ерудовані, поколіннями жил в місті. Зараз цього населення нема!! євреї - в Ізраілі, поляки - в Польші, австрійці - виїхали в Австрію. Де-не-де залишились росіяни, і ще менше поляки.. А української еліти було так мало що.. залишилось їх ще менше. Оскільки більшість української еліти втекла в Гамерику.. а ще в Італію, Канаду та інші кращі для життя місця. І на їх місце(всіх, що виїхали) приїхали звідки? З села. Приїхати приїхали, а поводитись не вміють.
І є припустімо смітники! В центрі міста вони заховані, їх мало.. І ці чудові "вихідці з села" сміття викидають в підвал!! Замість того, щоб донести його до смітника! Садяться в машину і їдуть по справах. Мозок є, бізнес роблять, а культури нема! І мене не ображали! Але переступати кульки зі сміттям в під"їзді не дуже приємно.
Також будинки побудовані за принципом колодязя. У внутрішнє подвір"я фактично виходять вікна всіх квартир.. ЧОМУ, питається, потрібно стати на відстані двох метрів один від одного і КРИЧАТИ один до одного??? Тому що пів життя вони в селі кричали через поле один до одного, і приїхавши до міста НЕМА культури говорити тихо...
Або коли серед ночі о третій годині під вікнами чути надзвичайно голосний крик "СТЕПААААААААААААН!!................. СТЕПАААААААААН!!....." - хочеться прочитати "вихідцю з села" лекцію про те, що в місті не прийнято волати на всю вулицю! Треба тобі людину - піднімись в двері подзвони, або по телефону!!!
Це все щодо того, що кожен має знати своє місце.
Тепер щодо фантазійного світу. Трошки набридли крики місцевих шовіністів щодо того, что "москалі насаджують нам свою культуру". Не можливо насадити культуру нації, яка підримує свою культуру і розвиває її. на скільки багато сил кинуто на БОРОТЬБУ з насадженням чужого. Якби ці самі зусилля були кинуті на РОЗВИТОК свого - резутат думаю був би інший. Тому випливає думка, що фактично усій нації притаманно жалітись!!! Жалітись, жалітись, скаржитись, плакатись.. пісні журливі писати, про тяжку долю.. і вибачте, ніц не робити, щоб змінити це! Тобто не робити нічого "созидательного"(по російськи).
І оця вся психлолгія спостерігається в повсякденному життю.
Оці ілюзії про незалежність.. яка, перепрошую, незалежність, в країні, яка не має власних ресурсів???? Докорінно залежні!! І завжди країна буде залежна! не від Росії - так від Амиерики, не від Америки - так від країні, яка буде постачати газ, нафту та інші ресурси, необхідні для існування країни!!!!
Родючі землі!! Ооо в нас родючі землі!!! - молодці, що всі пишаються. Тільки чому ці родючі землі такі, перепрошую заср*ні? = занедбані???
В тій самій Польщі значно гірші землі, тим не менше це господарська граїна і сільське господарство в них неймовірно розвинуте. НАША україна в супермаркетах завалена ПОЛЬСЬКИМИ яблуками, помідорчиками... - не соромно???? ні! smile не соромно! smile тому що ледарі. ціла нація ледарів!.. моя хата скраю, нічого не знаю.
Собі бульбу посадиу, аби ліпше ніж в сусіда вродила - і достатньо.
Хочете сказати, що не так??
Хочете сказати, що це має викликати величезну повагу??
Я думаю ні..
Зате пихатості українцям вистачає, виславляти свою велич, якої, вибачайте, немає!
avatar
2
19 Любомир Клепач • 15:43, 09.11.2010
Мені сподобався підхід Олі. Без обговорення осіб і їх поступків. Ще раз запрошую Миколу, вже особисто, до співпраці. Оля якщо в нас є спільні знайомі залиш свої контакти. Конструктив завжди корисніший ніж емоції.
avatar
0
20 Любомир • 10:26, 10.11.2010
Оскільки ти компютерний спеціаліст то можеш допомогти розмістити фото та відео на сайті і таке інше. Крім цього робота над назвами мікротопонімів і їх меж потребує глибшого вивчення із залученням старшого покоління.
avatar
1
21 Чайка • 16:15, 10.11.2010
Оцифровка з відеокасети старого формату коштує 30 грн. год. Якщо просто з відеокамери на диск і відформатувати з ефектами - то це можна зробити безкоштовно за пляшку коньяку.
avatar
0
22 Olia • 17:00, 10.11.2010
Шось ви не в тему почали балакати!!! А щодо відео, то скоро буде готовий виступ вашого колективу - "Галичанка"!1 biggrin
avatar
0
23 Капітошка • 21:49, 10.11.2010
То вона! Я точно знаю! biggrin biggrin biggrin biggrin

Тільки коньяк вона не пє. Швидше вино.

avatar
0
24 Olia • 14:20, 15.11.2010
Народ, запрошую ВАС все це
обговорювати на форумі сайту cry
avatar
0
25 -Meridian- • 17:47, 28.11.2010
То мне ваш голова очень напоминает Сталина. Тоже был непопулярен. Сейчас же признаются его заслуги перед страной.
avatar
0
26 Olia • 22:22, 30.11.2010
О-го, ну і порівняння!! cry
avatar
0
27 Добр • 19:20, 03.12.2010
Щоб бути обєктивним потрібно Капітоші завести конспект, де буде записувати всі справи нового голови. Бо потім знову скаже: "Ну що він зробив...?"
avatar
0
28 Капітошка • 21:21, 03.12.2010
Мені не треба заводити конспектів. Для цього існують інші способи ведення статистики "добрих" справ вашого голови - цей сайт один з них.

І я буду тільки рада якщо виявиться, що помилялась стосовно теперішнього голови. Бо на відміну від тебе людей суджу таки по справах, а не по особистому ставленню до них.

Ти б краще для наочності "добрих справ" час від часу якісь фото добавляв. Як не знаєш як це зробити то звернись до Миколи.

avatar
0
29 Капітошка • 11:51, 04.12.2010
Під веденням статистики сайтом я мала на увазі обєктивне висвітлення фактів які стосуються життя громад Бистрого і Доброгостова.

А вже кожен сам зробить висновки про те "добрі" справи чи "погані" справи вашого сільського голови.
Та думаю тобі не доведеться багато про це писати. Бо їх не буде, ні добрих ні поганих. Хоча дуже надіюсь, що всетаки я помиляюсь wacko dry

avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz