Дрогобицький район Львівська область
Ср, 22.05.2024, 02:56
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2015 » Серпень » 24

  Цього року на ремонт дороги Дрогобич - Довголука було закладено в обласному бюджеті 7 млн 235 тис грн. Згідно з оголошеним Службою автомобільних доріг Львівщини тендером, підрядники освоїли майже 6 млн грн., дійшовши до початку села Уличне. Тому асфальтування дороги незабаром продовжиться. Адже в резерві залишилося 1,2 млн грн. Окрім того, днями виділено ще 1 млн грн. Служба автомобільних доріг здійснила експертизу автошляху, визначивши, що для завершення ремонту всієї запланованої ділянки дороги необхід ... Читати далі »

Переглядів: 604 | Додав: Микола | Дата: 24.08.2015 | Коментарі (0)

З Днем НезалежностіСайт села Бистрий щиро вітає Вас з Днем Незалежності України! 

Хоч на Сході України гримлять гармати, гинуть наші мужні воїни, ми зустрічаємо національне свято – День Незалежності – з радістю у серці і твердою вірою в перемогу. Ми відстоїмо те, за що народ український боровся віками і пролив ріки своєї крові. Відстоїмо, бо не маємо права поступитися. Йде священна всенародна боротьба за Справедливість і Гідність.

Ворог на Сході порушив наші кордони та зазіхає на землю, яка по праву належить нашим предкам.  Проте, за останній рік ми стали іншими. Агресор згуртував українськ ... Читати далі »

Переглядів: 513 | Додав: Микола | Дата: 24.08.2015 | Коментарі (0)

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz